Skocz do zawartości

skarga Mierny Strzał Milordzie

kilannnn

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick:  ;o

2.Nick admina/gracza który zawinił:  milordzik
3.Admin/Gracz : Milord
4.Data i godzina: wczoraj/ dziś przed chwilą
5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 
http://zapodaj.net/b82d80ff6acbd.jpg.html - wielki Pan oburzony, nie można go o nic zapytać bo CHUJ NAS TO
http://zapodaj.net/536906b700e31.jpg.html  - respowe fleshe ;d
http://zapodaj.net/d2b78984ae2ad.jpg.html   - dobre info od Pana oburzonego
6.Opis sytuacji: po 1 kultura - admin powinien chyba dawać przykład a nie bluźnić na serwerze. po 2 rzucanie fleshy swoim na respie 1:49 (poczatek rundy)- nie na miejscu chyba raczej. Generalnie postawa nieodpowiednia;) a co wy z tym zrobicie to wasza sprawa. ;)  ZABRAĆ ADMINA !

Po 1 Dlaczego nie grasz na swoim nicku ? 

Widze Skargi Ci weszly w zycie po stracie admina . 

Po 2 Admin tez czlowiek , skoro gracz ( takiej kultury jak Ty ) rzuca oszczerstwami do mnie , to jak sie nie zdenerwowac  ? moze jakis blad popelnilem nie mowie ze nie,

ale to nie dziala tylko w jedna strone . 

respowe fleshe tak ? ( co do 2 ss ) dlaczego nie piszesz kto zaczal je rzucac na respie i dostal za to kicka ( 2 razy z serwera ) , i zauwaz ze nie byles juz na respie , jak dostales ode mnie flesha . moze rzucilem go na dwor za wysoko a ty niechcacy oberwales ? inaczej skomentowac tego nie umiem . 

SS 1 : dlaczego nie wrzuciles ss z konsoli z poczatkiem rozmowy co ? moze by wyszlo na jaw wtedy ze to jednak Ty zaczales tak jak wspominalem rzucac osczerstwami i bluznic w kierunku admina , pozniej jak widac sie doigrales otrzymales ode mnie bana za obrazanie admina 3 h ( 3h -  24 h jak jest w regulaminie ) a powinienes juz dostac owego bana od razu z czym sie wstrzymywalem i dostawales jedynie ostrzezenia . 

Mozesz sobie pisac zdania typu" winny sie tlumaczy etc" 

ale jak widze postawiles tez skarge na Damiana , zatem naprawde Ciebie boli jedynie to ze admina CI odebrano . mysle ze wiecej do dodania w tym temacie poki co nie mam 

EDIT : nastepna obraza ,ewidentna : Nick w temacie moj ( " Mierny " ) . mnie to obraza , a nie taki jest moj nick w grze . pozdrawiam

Każdemu się zdarza przeklnąć, czasami jak wbije zdenerwowany albo głupota ludzi mnie denerwuje to też przeklnę, normalna rzecz u każdego człowieka. Wg mnie skarga napisana tak z nudów, bo nie mam co robić to kogoś podpiernicze z nudów.

• Like 2

Milord ja rozumiem , że admin też człowiek.. ale powinieneś świecić przykładem.. te wulgaryzmy to rozumiem , ze mogłeś się zdenerwować ale po co te fleshe ? mogłeś zbanować i po problemie.. 

Patriota , czemu od razu zakladasz ze rzucilem mu specjalnie fleshe na "twarz" . nie badz stronniczy , juz sie wypowiedzialem co do tej kwestii . zatem zbanowalem delikwenta choc tego nie chcialem i prosze jest skarga :) 

polaczek nie z nudów:) poprostu podam na swoim przykładzie, ja mając admina nie odnosiłem się do nikogo cytuję : "  a chuj Cie to interesuje:)"  bądź w żaden inny wulgarny sposób...
@Milord - respowe fleshe nikt oprócz Ciebie nie rzucał widać że rzucałeś Ty :D i widać czas rundy 1:49 (czyli poczatek) !! no nie byłęm na respie, ale dostałem takie mleko że zobacz jak daleko zdążyłem dojść i jeszcze jest biało :)
Weszły skargi w życie od kiedy straciłem admina? pewnie że weszły, bo od kiedy go straciłem taka się ZWAŁA dzieje na tym serwerze że szok :D , adminów prawie wgl nie ma, a jak są to nawet nie banują, można pisać i pisać i nic... -.- (nie mówię o każdym, na moje najbardziej ogarnięty SIKORi KITOL) reszta dno - przepraszam że tak się wyrażam ale z adminów naprawdę często grających na serwerze to wymienić bym mógł jednego max 2, a nie sądzę  żeby tylko 2 osoby miały admina. Nie wiem co więcej... Chyba na tym kończę swoją wypowiedź :D i btw CHCIAŁBYM WRÓCIĆ !! :D

EDIT
a nie gram na swoim nicku kilannn bo nie gram i tyle :D  co Ci do tego na jakim ja gram nicku przepraszam bardzo?

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Wcześniej też była "rozwałka". Admin dostaje ostrzeżenie ale tylko za słowa "A chu* cię to interesuje".

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Like 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności