kilannnn 1 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 1.Twój Nick: ;o 2.Nick admina/gracza który zawinił: milordzik 3.Admin/Gracz : Milord 4.Data i godzina: wczoraj/ dziś przed chwilą 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://zapodaj.net/b82d80ff6acbd.jpg.html - wielki Pan oburzony, nie można go o nic zapytać bo CHUJ NAS TOhttp://zapodaj.net/536906b700e31.jpg.html - respowe fleshe ;dhttp://zapodaj.net/d2b78984ae2ad.jpg.html - dobre info od Pana oburzonego 6.Opis sytuacji: po 1 kultura - admin powinien chyba dawać przykład a nie bluźnić na serwerze. po 2 rzucanie fleshy swoim na respie 1:49 (poczatek rundy)- nie na miejscu chyba raczej. Generalnie postawa nieodpowiednia;) a co wy z tym zrobicie to wasza sprawa. ZABRAĆ ADMINA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Czekam na Milorda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Po 1 Dlaczego nie grasz na swoim nicku ? Widze Skargi Ci weszly w zycie po stracie admina . Po 2 Admin tez czlowiek , skoro gracz ( takiej kultury jak Ty ) rzuca oszczerstwami do mnie , to jak sie nie zdenerwowac ? moze jakis blad popelnilem nie mowie ze nie, ale to nie dziala tylko w jedna strone . respowe fleshe tak ? ( co do 2 ss ) dlaczego nie piszesz kto zaczal je rzucac na respie i dostal za to kicka ( 2 razy z serwera ) , i zauwaz ze nie byles juz na respie , jak dostales ode mnie flesha . moze rzucilem go na dwor za wysoko a ty niechcacy oberwales ? inaczej skomentowac tego nie umiem . SS 1 : dlaczego nie wrzuciles ss z konsoli z poczatkiem rozmowy co ? moze by wyszlo na jaw wtedy ze to jednak Ty zaczales tak jak wspominalem rzucac osczerstwami i bluznic w kierunku admina , pozniej jak widac sie doigrales otrzymales ode mnie bana za obrazanie admina 3 h ( 3h - 24 h jak jest w regulaminie ) a powinienes juz dostac owego bana od razu z czym sie wstrzymywalem i dostawales jedynie ostrzezenia . Mozesz sobie pisac zdania typu" winny sie tlumaczy etc" ale jak widze postawiles tez skarge na Damiana , zatem naprawde Ciebie boli jedynie to ze admina CI odebrano . mysle ze wiecej do dodania w tym temacie poki co nie mam EDIT : nastepna obraza ,ewidentna : Nick w temacie moj ( " Mierny " ) . mnie to obraza , a nie taki jest moj nick w grze . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Każdemu się zdarza przeklnąć, czasami jak wbije zdenerwowany albo głupota ludzi mnie denerwuje to też przeklnę, normalna rzecz u każdego człowieka. Wg mnie skarga napisana tak z nudów, bo nie mam co robić to kogoś podpiernicze z nudów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 "Data i godzina: wczoraj/ dziś przed chwilą " Nie zgadza sie " akcja " byla wczoraj poznym wieczorem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Milord ja rozumiem , że admin też człowiek.. ale powinieneś świecić przykładem.. te wulgaryzmy to rozumiem , ze mogłeś się zdenerwować ale po co te fleshe ? mogłeś zbanować i po problemie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 @up Kim Ty kur*a jesteś?! Spamujesz cały czas na tym forum, nic nie wnosząc do tematów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Patriota , czemu od razu zakladasz ze rzucilem mu specjalnie fleshe na "twarz" . nie badz stronniczy , juz sie wypowiedzialem co do tej kwestii . zatem zbanowalem delikwenta choc tego nie chcialem i prosze jest skarga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilannnn 1 Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 polaczek nie z nudów:) poprostu podam na swoim przykładzie, ja mając admina nie odnosiłem się do nikogo cytuję : " a chuj Cie to interesuje:)" bądź w żaden inny wulgarny sposób...@Milord - respowe fleshe nikt oprócz Ciebie nie rzucał widać że rzucałeś Ty i widać czas rundy 1:49 (czyli poczatek) !! no nie byłęm na respie, ale dostałem takie mleko że zobacz jak daleko zdążyłem dojść i jeszcze jest biało Weszły skargi w życie od kiedy straciłem admina? pewnie że weszły, bo od kiedy go straciłem taka się ZWAŁA dzieje na tym serwerze że szok , adminów prawie wgl nie ma, a jak są to nawet nie banują, można pisać i pisać i nic... -.- (nie mówię o każdym, na moje najbardziej ogarnięty SIKORi KITOL) reszta dno - przepraszam że tak się wyrażam ale z adminów naprawdę często grających na serwerze to wymienić bym mógł jednego max 2, a nie sądzę żeby tylko 2 osoby miały admina. Nie wiem co więcej... Chyba na tym kończę swoją wypowiedź i btw CHCIAŁBYM WRÓCIĆ !! EDITa nie gram na swoim nicku kilannn bo nie gram i tyle co Ci do tego na jakim ja gram nicku przepraszam bardzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wcześniej też była "rozwałka". Admin dostaje ostrzeżenie ale tylko za słowa "A chu* cię to interesuje". Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi