kilannnn 1 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 1.Twój Nick: ;o 2.Nick admina/gracza który zawinił: Damian PL 3.Admin/Gracz : DAMIAN PL 4.Data i godzina: teraz przed chwilą 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'weszles znowu i znow afk'[AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:10494397'[AMXBans] Twoje IP: '78.28.31.47' 6.Opis sytuacji: byłem przez chwile afk i dostałem bana -.- jeszcze admin analfabeta WESZŁEŚ XD hhaha pozdrawiam ;d troche zwała tu się dzieje na tym serwerze ostatnimi czasy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 aha to czemu nie grasz na swoim nicku .dostales kicka za afkowanie i za chwile znowu afkowales ,a ludzie mi pisali na u@ ze blokujesz slota . od tego jest spect albo wystarczylo napisac na u@ Nie wiem co z Toba nie tak....ale masz chyba zly dzien chlopie. Serwer jest pelny i to chyba normalne. A obrazac to mozesz mame dzieciaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Piszesz jakbyś miał problem po utracie admin. Co do "jeszcze admin analfabeta WESZŁEŚ XD", zanim obrazisz osobę, sprawdź jego lokalizację i spytaj się ile tam "siedzi". Ja tam nie mam zamiaru wypominać osobie takich błędów skoro od jakiegoś czasu już nie mieszka w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi