Transfereq 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Cze.Mam pytanie.Czy istnieje jakis mod do cs-a na zdobywanie perkow?Np ,ze mamy wieksze szanse na zdobycie dobrego perku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 mysle ze w kazdym codzie sie zdobywa perki xd ale zalezy raz trafi sie dobry a raz zły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Temat jest bez sensu, logiczne jest, że dropisz losowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Mati., mu raczej chodzi o szanse na wytropienie perka np. 1/4 , 1/100 itp. I mi się wydaje ze tak ja coś znajdę to tb na pw porzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAGNET Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 http://amxx.pl/topic/68732-trudnosc-zdobycie-perku/Czyli porównując do cod class enabled dodajesz szanse na zdobycie perku. W temacie perk jest 2x trudniejszy do zdobycia. Jak to dziala?? Podejrzewam, że jest 50% szans na przydzielenie innego perky, niz ten z postawionym warunkiem ^^ Nie testowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi