SkalnyPatataj 100 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Imię: MaciejWiek: 18 lat Staż na forum: Od Lipca 2013 Doświadczenie w moderowaniu: Doskonałe, swoje sieci wiele uczą Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 4-6 h dziennie czasami od 6-9 hDlaczego właśnie Ty: Postanowiłem dać coś od siebie i pomóc naszemu wspaniałemu H@, żeby odciążyć go od tylu obowiązków Chce żeby na forum był ład i porządek przez cały czas Proszę o godne rozpatrzenie mojego podania Z pozdrowieniami, SkalnyPatataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 NIE dopiero co wrociles,a poza tym nie widzę cie na tym stanowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 jestem na Wielkie NIE: -dopiero co wróciłeś i od razu podanie na Moderatora ? -0 aktywności przez jakiś czas PS. drugie bezsensowne podanie w twoim wykonaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 nie -aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 staż a nie data rejestracji, nie ma tak pataj wszystko od razu - dopiero co wróciłeś - na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jestem na NIENiedawno wrociles, posiedz troche i sprobuj ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jak na moje oko to za wcześnie na moderatora po twoim powrocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na nie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi