RaCzQ 0 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 1. Serwer: Deathrun 2. Nick: RaCzQ3. Imię: Mariusz4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 8,56. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Składka(Tak/Nie): tak8. Czas spędzony na forum: Posty czytam co 2 może 3 dni 9. Opisać siebie: Mam 18 lat uczę się w szkole wojskowej w Czerwieńsku.Od 4 lat trenuję boks-mma.W Cs'a gram około 6 lat10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ odkąd tam gram może 2 razy widziałem admina a ilość graczy łamiąca zasady jest bardzo duża.Grając tam po 4-5h dziennie robi się to denerwujące 11. Linki do reklam: http://cs-fifka.eu/s...ad.php?tid=8773 http://www.gry-onlin...ID=13148939&N=1 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; SS-Perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie-ban 5 min -Nadużywa Kultury na serwerze; pouczenie - kick/ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):non steam ~Wiek 15+ ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Jest ~Minimum 25 godzin gry na Serwerze - Tak ~Kultura - Tak ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu - Tak ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM - Tak ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) - Czytam lecz mało się udzielam ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera - Jest ~Reklamowanie Serwerów - Jest bedzie więcej jeśli trzeba ~Składka dla osób ze steam nieobowiązkowa - Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jestem na TAK Wiek + Spędzony czas na serwerze + Mikro + Składka + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Widać że ci nie zależy na adminie, wklejając reklamy sprzed wcześniejszego podania i do tego 2 a nie 5, mimo iż masz "wymagania" jestem na nie, jak by ci na admie zależało to byś poświęcił te 5 minut roboty na reklamy, a tak to pewnie chcesz jak nie ty jeden ""szpanowac na serwie adminem, bo tak to wygląda. - Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JumperPL 0 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Na nie, bd na tak jeśli zrobisz nowe reklamy, bd więcej się udzielał i troche więcej czasu na forum (nie nabijaj tylko godzin jak robi to ponad połowa ludzi którzy starają się o adma) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Reklamy ważna rzecz.. promujesz serwer.. To jest 10 minut roboty.. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 na nie. mówisz, że poświęcasz 4-5 h dziennie grając na tym serwerze, a ja przez tydzień widziałem Cię raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Słuchaj jeżeli zrobisz 5 nowych reklam i wkleisz tutaj linki możemy rozmawiać o okresie próbnym.Czas na zrobienie tych reklam masz do jutra do 15.Myślę że tyle czasu spokojnie powinno wystarczyć bo robi się je w 10 minut.Jeżeli reklam nie będzie to nie mamy o czym rozmawiać i temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 robi sie 5 reklam, NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Nie -reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Na nie -reklamy Ale jeśli dorobisz te reklamy to wtedy zmienię swoje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na NIE.Dałem Ci szanse Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi