fatal1ty 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 dobra o to moje ssyhttp://speedy.sh/gmQWE/cstrike.rarprosze o szybkie UB bo mialem dobra faze do grania pozdrawiam Dawidka ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrDuPSh0t 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Brak wzoru.Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fatal1ty 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 no wejs stary chce sobie zagrac przeciesz ssy sa plis daj mi UB bo ja chce sobie zagrac gra teraz moj kumpel plis daj mi UB wzor chyba nie jest najwazniejszy najwaznieszy jest ssy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Czyste, ub./cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi