Shanell 1 787 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 21 Jump Street Jest to amerykańska komedia połączona z gatunkiem akcji. Opowiada o dwóch szkolnych łobuzach, którzy znają się z liceum, a tak naprawdę zostają przyjaciółmi w Akademii policyjnej. Nie zasługują na tytuł najlepszych policjantów, ponieważ nawet nie potrafią zapamiętać swoich pseudonimów ani policyjnej formułki, która powinna być wygłaszana w czasie aresztowań. Mimo to zostają przeniesieni do specjalnej jednostki, która zajmuje się tropieniem dilerów narkotyków w szkołach. Muszą powrócić do szkoły, wcielając się uczniów, ponieważ jak na dorosłych ludzi młodo wyglądają. To zadanie nie łatwo im przychodzi, bo szkoła do której chodzili nie przypomina im poprzedniego klimatu. Polecam ten film ze względu na dobre akcje, a przede wszystkim śmieszne dialogi. Trailer (wersja po angielsku) : http://www.youtube.com/watch?v=ZirgAYBcOgo Film polecam obejrzeć na --> www.zalukaj.tv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minise© 0 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Oglądałem film. Jeden z najśmieszniejszych filmów jakie oglądałem z policjantami. Serdecznie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiemZeZginiesz 0 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ja też polecam ten film Bardzo śmieszne Można mile spędzić wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Oglądałem dosyć dawno, nie był zły ^^ 7/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi