Xuden^ 4 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Imię:MateuszWiek:14Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach):1d 1hDoświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp):Byłem kiedyś redaktorem na innych sieciach nie będę reklamować robiłem wywiady wiadomości itp.Znajomość z większością użytkowników:Chyba TakDlaczego ja? Ponieważ,myślę,że jestem osobą ogarniętą,ale nie wiem jak inni mnie widzą i czy nadaję się na to stanowisko. Wymagania na Redaktora: 1. Minimum postów 60-Jest 2. Co najmniej 15 dni na forum-Jest 3. Brak ostrzeżeń.-Jest 4. Dobra znajomość ortografii-Jest 5. Minimalny wiek 15 lat.-Za nie cały miesiąc Sory,że wcześniejszym podaniu nie dobiłem do 60 postów,ale nagle mój komp złapał wirusa i nie miałem jak napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 W tym "2. Co najmniej 15 dni na forum-Jest" chodziło mi o "time online", czyli czas jaki już spędziłeś na forum. Już to poprawiłem i w sumie dodatkowo zmniejszyłem czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi