Xuden^ 4 Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Imię:MateuszWiek:14Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach):1d 1hDoświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp):Byłem kiedyś redaktorem na innych sieciach nie będę reklamować robiłem wywiady wiadomości itp.Znajomość z większością użytkowników:Chyba TakDlaczego ja? Ponieważ,myślę,że jestem osobą ogarniętą,ale nie wiem jak inni mnie widzą i czy nadaję się na to stanowisko. Wymagania na Redaktora: 1. Minimum postów 60-Jest 2. Co najmniej 15 dni na forum-Jest 3. Brak ostrzeżeń.-Jest 4. Dobra znajomość ortografii-Jest 5. Minimalny wiek 15 lat.-Za nie cały miesiąc Sory,że wcześniejszym podaniu nie dobiłem do 60 postów,ale nagle mój komp złapał wirusa i nie miałem jak napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 W tym "2. Co najmniej 15 dni na forum-Jest" chodziło mi o "time online", czyli czas jaki już spędziłeś na forum. Już to poprawiłem i w sumie dodatkowo zmniejszyłem czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi