Senrox 869 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Imię: AdamWiek: 17 latKontakt: GG w profilu Twój nick na TS3: [JP]senrox.Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: A właściwie to nie wiem. Jakoś takKontakt z administracją: (w skali 1-10): o teraz to pewnie z 5/10Ile czasu spędzasz na TS3: 4/7hCzy posiadasz admina na innym TS3?: Teraz nie(Jedynie Czanel-Admina)Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 10/10Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: BDPosiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): TakCzy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina - "a właściwie to nie wiem , jakoś tak " heh ) Jestem na tak - ogarniasz - kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Ja na tak miał admina ogarnie wymogi spełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeQu 2 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Jestem na tak rozmawiam z nim na tsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Na tak spełnia wymagania , często siedzi na ts , kulturalny. Ogarnie admina bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Na tak. Ogarnie admina Często na tsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Na Tak Wiek Aktywność Ogarnięty typek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dopóki na ts3 nie będzie średnio 5/6 użytkowników, nie dodam kolejnego admina. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi