polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Tak więc... Chciałbym przedstawić swoją teraźniejszą sytuację. Od tygodnia czasu zacząłem pracować w pizzeri i mój czas jest teraz ograniczony. Do pracy chodzę na godzinę 13 i pracuje do 23 od czwartku do niedzieli, więc za bardzo nie będę mógł adminować w godzinach popołudniowych. Z reguły na serwerze przesiaduję rano wraz z Ziele. Wiem, że jestem długo już adminem (niedługo mija mi rok) i wiem, że Karol patrzysz na mnie z przymrużeniem oka. Dlatego nie wiem czy dalej chcesz mnie widzieć w kręgu adminów na FFA. Jeżeli pozwolisz mi adminować w godzinach porannych to będę ucieszony, ale jeżeli uważasz że mój czas na admina dobiegł końca, bo niestety czasu nie mam za wiele to zrozumiem to To tyle co do mojej osoby ;PPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Nieobecność " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi