M!Ke1234 0 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 1. Serwer: CoD MoD 4k 2. Nick: M!Ke aka Majki.3. Imię: Michał4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Będę siedział codziennie, ale teraz mam dużo nauki, i innych obowiązków.9. Opisać siebie: Mam na imię Michał, mam 18 lat i pochodzę z Białegostoku. Interesuję się motoryzacją, siatkówką, piłką ręczną jak i nożną. W przyszłości będę chyba policjantem tak że hahah. Lubię także popisać z MrRemix007, moją dziewczyną jak i kolegami. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcę pilnować serwera, przed złodziejami hackerami, i innymi ludźmi, którzy się nudzą i czitują na serwerze. Kiedyś byłem administratorem serwerów i to nie 1 lecz chyba z 40 Tak że doświadczenie mam duże w administrowaniu. Myślę, że podanie będzie sprawdzone pomyślnie. 11. Linki do reklam: Zrobię reklamy, bez obaw.12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Ban permanentny. -Gdy ktoś nadużywa micro; Ban na 5 minut/kick. -Nadużywa Kultury na serwerze; Kick13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam, ale mam dzisiaj zamiar założyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 CO?? 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcę pilnować serwera, przed złodziejami hackeram Nie, nigdy cie nie widziałem na serwie, i to jest dział COD 45k LV a nie 4k LV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achilles 2 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Na nie, gdyż : - gracz nie zrobił reklam (lenistwo) - konto na forum założył tylko dla podania - pomylił działy - posiada ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Na Nie Bez reklam podań nie rozpatruję(są małe wyjątki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi