Abart 23 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Twój nick: AbartNick podejrzanego: Kaczy^^IP podejrzanego: 88.199.11.54Data (dzień, gg:mm) zajścia: 20.03.2014 17:42Twoje demo: http://sh.st/qYgQRRodzaj czita: WHCzasy podejrzanych akcji: cały czasIP /Nazwa serwera: BF2+FFA Dodam tylko że Kaczy już dostał bana i jeśli grupa UB się ze mną nie zgadza to niech go odbanują. Dla mnie ewidentnie widać że Kaczy czeka na 3 CT w tunelu i rzuca HE akurat jak są już blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Podpisuje się swoimi rękoma pod tym. Co prawda nie nagrywałem dema, bo było 2 czy 3 admów, ale zgłaszając go im również widziałem jak wielokrotnie wyczekiwał, bądź spowalniał chodzenie przed kamperami (oczywiście nagle przypomniało mu się kampe sprawdzić). Poza tym, osobiście nie wierzę w ten refleks, za każdym gdy ktoś lekko się wystawi on od razu odpala bron, jakby wiedzial ze się pojawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczyzdw 0 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 PROSZĘ O POMOC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi