kaczyzdw 0 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Witam dzisiaj dostałem bana bez ss-ów i nie wiem o co chodzi prosze o szybkie rozpatrzenie sprawy Wycinek z konoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Masz sprawe na forum' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '88.199.11.54' [AMXBans] =============================================== *** Joachim killed Kaczy^^. with a headshot from m4a1 *** Kicked by Console: You are BANNED. Check your console. Kicked : You are BANNED. Check you Link do AMXBans http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=16614 Nick-Kaczy^^. Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Link -> http://forum.cs-classic.pl/topic/16147-kaczy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczyzdw 0 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 hahahaha Rzucam He jak wiedziałem ze sa w górnych to odrazu go rzuciłem ....PRZEPRASZAM BARDZO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Poczekamy na kogoś ważniejszego kto o tym zadecyduje jak się myliłem to oficjalnie Cię przeproszę. Ale to nie pierwsza twoja taka akcja że wiesz gdzie kto jest i z dalekiej odległości dajesz mu head'a.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczyzdw 0 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 No dobra to trzeba czekać ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczyzdw 0 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 że ma się skilla to odrazu wh albo aim ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczyzdw 0 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Proszę O Unbana po 1 na demku nic nie widać ze mam wh Jak twierdzi Abart po 2 niech poprze swoje oskarżeniamu jakiś dowodami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Na demku widać że: 1. Wbiegając na B w dust2 kładziesz paczkę bez sprawdzenia tunelu. 2. Po podłożeniu paczki czekasz chwilę i rzucasz HE do tunelu gdzie jest 3 CT (ale nie sprawdzasz drzwi po lewej) i trafiasz ich bezbłędnie. 3. Zabijasz wszystkich trzech (ciągle nie sprawdzasz drzwi bo nikogo tam niema). Już wcześniej potrafiłeś mnie (i nie tylko mnie) zdjąć z dużej odległości gdzie byłem schowany. Jeszcze jedno: pięknie widać twoje WH na ESP (only admini). Czekamy na grupę UB. P.S. Nie spamuj to i tak Ci to nic nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Mam świetny pomysł! Zamiast tutaj błagać o tego UnBana poczekaj może aż UBTeam to rozpatrzy? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczyzdw 0 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Na demku widać że: 1. Wbiegając na B w dust2 kładziesz paczkę bez sprawdzenia tunelu. 2. Po podłożeniu paczki czekasz chwilę i rzucasz HE do tunelu gdzie jest 3 CT (ale nie sprawdzasz drzwi po lewej) i trafiasz ich bezbłędnie. 3. Zabijasz wszystkich trzech (ciągle nie sprawdzasz drzwi bo nikogo tam niema). Już wcześniej potrafiłeś mnie (i nie tylko mnie) zdjąć z dużej odległości gdzie byłem schowany. Jeszcze jedno: pięknie widać twoje WH na ESP (only admini). Czekamy na grupę UB. P.S. Nie spamuj to i tak Ci to nic nie pomoże. Wyjaśnie ci tą kwestie wbiegłem odrazu na B nie patrząc tunelu to prawda ryzkowałem jak bym padł to bym padł ale nie padłem a po 2 ja nie zabiłem tych 3 co byli od tunelu rzuciłem HE pokazło obrażenia to był ktoś tam czyli to ich zabiłem....... A wogółe HE tam rzuciłem bo od bramy nikogo nie było a wiec rzuciłem do tunelu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 potwierdzam ze tez duzo razy widzialem dziwne akcje w ktorych ktos kampil a ty normalnie go zjechales celownikiem po scianie (mimo ze typ poruszal sie w rozne strony jak zaczales go strzelac) idealnie jakbys mial whps - nie spamuj bo (na bank ostrzezenie juz dostaniesz) to tylko dziala na twoja niekorzysc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczyzdw 0 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 potwierdzam ze tez duzo razy widzialem dziwne akcje w ktorych ktos kampil a ty normalnie go zjechales celownikiem po scianie (mimo ze typ poruszal sie w rozne strony jak zaczales go strzelac) idealnie jakbys mial wh ps - nie spamuj bo (na bank ostrzezenie juz dostaniesz) to tylko dziala na twoja niekorzysc Ja nie spamuje tylko wyjaśniam jak to wyglądało---- Jak mam Wh niby to czemu Ss nie dostałem a jak skanowałem ludzi to gadam z kumpali na Team Speak i dawaja mi info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Za ts należy się ban, tak czy inaczej. A swoją drogą są programy pomijające ssy, więc demko jest bardziej obiektywne.[Edit] Czasowy, w reg. masz wyraźne napisane zakaz podpowiadanie sobie na TS włącznie. ; )) To oszukiwanie mechanizmów gry. Nie po to masz możliwość komunikacji w CS'ie żebyś mógł sobie na TS'ie podpowiadać. 1.12 Zakaz podpowiadania innym graczom poprzez serwery głosowe typu Team Speak 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczyzdw 0 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ze siedzie na ts i gadam na team speaku to ban jesT ??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Jak mam Wh niby to czemu Ss nie dostałem a jak skanowałem ludzi to gadam z kumpali na Team Speak i dawaja mi info Za siedzenie nie ma bana, ale za podpowiadanie już tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi