Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 .. Wgrać na forum do profili SID (np. łatwiej będzie z kimś się skontaktować) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achilles 2 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Czemu nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 SID? Wydaje mi sie, ze po nazwie będzie lepiej znaleźć ') 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Sprawdźcie mój profil (coś takiego, czy ma być podłączone pod stronę Steam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 nie ma podłączenia. - patrz na moj profil i działaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Sprawdźcie mój profil (coś takiego, czy ma być podłączone pod stronę Steam) Gdzie ja napisałem tutaj że jest to "podłączone pod Steam" ? Napisaliście tylko że ma być w profilu notka o Steam, więc dodałem to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 i tak sie nudzisz, rob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 nie, forum będzie wtedy przeciążone a mam/y w planach wprowadzenie pewnych poprawek na forum które są bardziej przydatne niż to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Poszperałem w necie i nie ma "działającej" na tą wersję IP Board modyfikacji z tym Steam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 dobra.. Jeżeli da sie to żeby SupportUB mogło bez limitu (odczekania tych kilku minut) pisać posty / tematy. Chce kilku graczom dać UB - nie moge bo musze odczekać czas. I to żeby było w AntiCheat i Prośby o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Siwy ale nie musisz odczekiwać. Po prostu dajesz UB od razu blokując temat.(wiadomość automatycznie wygenerowana) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ja rozumiem, ale jak chce coś przekazać + blok tematu to nie da rady, bo musze czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Aj tam Siwy nie narzekaj już, jak chwilkę zaczekasz nic Ci się nie stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ten VIP taki ubogi a jeżeli by wprowadzić przy kupnie VIP'a na serwie VIP na okres tyle ile się go kupi na serwie, VIP na serw (1 miesiąc) = 1 miesiąc VIPa na forum VIP - nieograniczona ilość postów bez limitu czasowego, jeżeli składa podanie na admina (każdy serwer) nie musi robić reklam i płacić składki, cięższe avatary może posiadać limit dziennych lajków wzrasta z 10 do 20, Może więcej osób wtedy będzie kupować VIPa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Może i tak tylko licz się z tym, że jak jakieś dzieci zaczną kupować VIP bo mama im daje kase na doladowanie konta zacznie sie troche haos bo beda nabijac posty gdzie sie da nie majac pojęcia o temacie na który sie wypowiadaja takie moje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Ten VIP taki ubogi a jeżeli by wprowadzić przy kupnie VIP'a na serwie VIP na okres tyle ile się go kupi na serwie, VIP na serw (1 miesiąc) = 1 miesiąc VIPa na forum VIP - nieograniczona ilość postów bez limitu czasowego, jeżeli składa podanie na admina (każdy serwer) nie musi robić reklam i płacić składki, cięższe avatary może posiadać limit dziennych lajków wzrasta z 10 do 20, Może więcej osób wtedy będzie kupować VIPa Mi się to podoba. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Mi się też to podoba ale z tym nieograniczona ilość postów bez limitu czasu to będą spam robić.(w sumie spam=warn=SMS lub reklamy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Ten VIP taki ubogi a jeżeli by wprowadzić przy kupnie VIP'a na serwie VIP na okres tyle ile się go kupi na serwie, VIP na serw (1 miesiąc) = 1 miesiąc VIPa na forum VIP - nieograniczona ilość postów bez limitu czasowego, jeżeli składa podanie na admina (każdy serwer) nie musi robić reklam i płacić składki, cięższe avatary może posiadać limit dziennych lajków wzrasta z 10 do 20, Może więcej osób wtedy będzie kupować VIPa Dodałbym do tego podpis pod avatarem (zmiane z użytkownika) VIP albo coś takiego. To zawsze działa na ludzi/dzieci - "Ja jestem vipem, a Ty tylko użytkownikiem". ^^ Nie wiem jakie są składki, ale płacić 5 zł (resztę zgarniają za wysyłkę, jak rozumiem) za VIPa i VIPa forum i składkę, to trochę tanio. Poza tym przydałoby się coś zachęcającego dla ew. Steamów, którzy składek nie płacą, np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Ja rozumiem, ale jak chce coś przekazać + blok tematu to nie da rady, bo musze czekać. Nabijamy posty? Ten VIP taki ubogi a jeżeli by wprowadzić przy kupnie VIP'a na serwie VIP na okres tyle ile się go kupi na serwie, VIP na serw (1 miesiąc) = 1 miesiąc VIPa na forum VIP - nieograniczona ilość postów bez limitu czasowego, jeżeli składa podanie na admina (każdy serwer) nie musi robić reklam i płacić składki, cięższe avatary może posiadać limit dziennych lajków wzrasta z 10 do 20, Może więcej osób wtedy będzie kupować VIPa CO ma vip wspólnego z forum? Jest donator i on ma przywileje, żadnego Vipa nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Nie ma i nie będzie VIP'a na forum Donatora zdobywasz pomagając finansowo lub normalnie pomagająca (gdy ja np: o coś proszę - związane z siecią) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Wydaje mi się, że jest to zbędne Po co niepotrzebnie przeciążać forum ^^ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi