Aruś 11 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 1. Serwer: FFA2. Nick: aRoNE3. Imię: Arek4. Wiek: 20 w listopadzie 5. Znajomość Amxx(0/10): 8(ze względu na przerwę w cs)6. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Czas spędzony na forum: 3d 15h8. Opisać siebie: miły, rozmowny, asertywny, spostrzegawczy, zajmujący się sprawą, szczery, dojrzały. Wady: marudzę czasem 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: ponieważ mimo aktywności adminów niektórzy grają na wh/aim etc.10. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy; demo/ss + ban permanent-Gdy ktoś nadużywa micro; upomnienie/kick/ban-Nadużywa Kultury na serwerze; upomnienie/kick/ban11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): steam od 2.11.2008r. + doświadczenie z cs 1.5Ode mnie: nie wiem, czy macie coś przeciwko własnemu komentarzowi, ale jeśli ktoś pokusi się o sprawdzenie ilości godzin na serwerze to jest to mało(12,5h) ale o ile pamiętam były inne serwery cs-classic i tam grałem więcej(stare serwery) i o ile mnie pamięć nie myli posiadałem tutaj admina kiedyś Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.Z góry dziękuję.Arkadiusz O.Co do mojej aktywności na serwie to co jakiś czas aktualizuje temat w sprawie godzin na serwerze. Gdy składałem podanie miałem 4,5 a teraz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Arone, grasz w godzinach w których rzadko admin bywa bo sam gram w nich, i rzadko admini wchodzą - tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Jeżeli zdanie graczy się liczy oczywiście to duży plus za wiek. Pograj trochę i składaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dla mnie jestes ogarniety, chcialbym zobaczyc Cie w roli adma na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Również na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Jestem na TAK Znam go bardzo dobrze i wiem, że ogarnie Lubie go i uważam, że można dać szanse. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 na Tak, ogarniety gracz . maly minus : aktywnosc na serwerze ,ale mysle ze sie spokojnie z dnia na dzien zwieksza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Popraw aktywność i będzie git -okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Nie rozumiem po co osoby które nie grają na dd2 się wypowiadają, ale okej. Widziałem Cie pare razy na serwerze, okres próbny według mnie byłby najlepszą opcją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Widać że podanie nie pisane na "kolanie", doceniam. Tak jak koledzy wyżej, popraw aktywność. Jak na razie okres próbny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ja też jestem za okresem próbnym -różnie jesteś na servie -Ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilos 1 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Jestem za okresem próbnym, ale myślę że podołasz temu zadaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SereG 27 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Ja za okresem próbnym -aktywny na serwerze -ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW ^ ^ Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi