EaSY # NoOgar ! 0 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Siema. Nie wiem czy tutaj powinienen to umieszczać ale nie mam pojęcia gdzie.Więc prosze jakiegoś admina aby mi pomógł. Przed chwilką przenosiłem lv z jednej klasy na drugą . z Weterana na Kaprala. Na weteranie miałem 2000lv chciałem go przenieść bo widze jak inni gracze dobrze graja Kapralem , gdy przeniosłem level na Kaprala pojawił się 1000lv...PROSZE O POMOC ! ! ! nick : EaSY # NoOgar ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 kapral ma max lv 999, kolejny poziom 1999lv. Nie możesz przenieść większego levlu na mniejszy pod względem poziomu klasy, trzeba było dać to na starszego kaprala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 kapral ma max lv 999, kolejny poziom 1999lv. Nie możesz przenieść większego levlu na mniejszy pod względem poziomu klasy, trzeba było dać to na starszego kaprala. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi