Skocz do zawartości

Zmniejszenie Expu

Ivan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam witam , otórz rozchodzi sie o to że na Codzie 45k chyba jest troszke za szybki Exp nie sądzicie ? pograłem ogółem może z 30 min i juz mam 40k ... To stanowczo za szybko , kiedyś zeby mieć 40k trzeba było troszkę sie napracować :] Ogółem proponuje zmniejszyć i to bardzo zmniejszyć exp , i zrobić reset Leveli , a przyokazji ranku :]

Max level to 45k a 40k zdobywasz w pare/klilka/klikanaście dobrych mapek ... to też odstrasza graczy i nie ma sensu , zabija cały sens gry.

i Przyokazji usniecie posiadania 2 perków , ponieważ lotnie sie dwa dobre perki i nie ma ch** na jakiegos kto sobie je lotnął , a o jakieś dobre perki nie trudno ... Nie bez powodów wiekoszość serwerów posiada slot na jeden perk , własnie dlatego ze sloty z dwoma perkami są tez bezesensu bo to za dużo ...

Człowieku miałeś taki lv ponieważ większość serwera ma 40k + Lv, ty zabijając gościa z 45k lv dostajesz 35-40k lv. ja proponuje reset serwera

Tak się składa że wiem o tym :] Ale "człowieku" to i tak za dużo ? jaki sens jest gry skoro jeden bedzie tyrał miesiąc na chociaż 35k , gdy inny wejdzie sobie , zabije go fartem czy nie fartem i ma juz minimum 25k , a reszta to formalność , teraz rozumiesz ? :)

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności