Ivan 20 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Witam witam , otórz rozchodzi sie o to że na Codzie 45k chyba jest troszke za szybki Exp nie sądzicie ? pograłem ogółem może z 30 min i juz mam 40k ... To stanowczo za szybko , kiedyś zeby mieć 40k trzeba było troszkę sie napracować :] Ogółem proponuje zmniejszyć i to bardzo zmniejszyć exp , i zrobić reset Leveli , a przyokazji ranku :] Max level to 45k a 40k zdobywasz w pare/klilka/klikanaście dobrych mapek ... to też odstrasza graczy i nie ma sensu , zabija cały sens gry. i Przyokazji usniecie posiadania 2 perków , ponieważ lotnie sie dwa dobre perki i nie ma ch** na jakiegos kto sobie je lotnął , a o jakieś dobre perki nie trudno ... Nie bez powodów wiekoszość serwerów posiada slot na jeden perk , własnie dlatego ze sloty z dwoma perkami są tez bezesensu bo to za dużo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoWaK 0 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Człowieku miałeś taki lv ponieważ większość serwera ma 40k + Lv, ty zabijając gościa z 45k lv dostajesz 35-40k lv. ja proponuje reset serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Tak się składa że wiem o tym :] Ale "człowieku" to i tak za dużo ? jaki sens jest gry skoro jeden bedzie tyrał miesiąc na chociaż 35k , gdy inny wejdzie sobie , zabije go fartem czy nie fartem i ma juz minimum 25k , a reszta to formalność , teraz rozumiesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Na serwerze odbył się reset i zmniejszyłem exp'a. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi