N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Nie ukrywam mojej satysfakcji Realem Madryt. Stawiam, ze to oni sięgną po trofeum. Jakie są wasze typy? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Tak ,mi też się wydaje ,że w tym roku puchar ligi mistrzów jest zarezerwowany dla Realu ,ale chciałbym żeby PSG też daleko zaszło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Oczywiscie ze tylko REAL <3 !! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Po pożegnaniu się Arsenalu z Champions League liczę na Królewskich 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Ze swojego doświadczenia powiem tak. Są dwie pary, w których może się zdarzyć wszystko oraz dwie w której wiele zależy od zespołów teoretycznie słabszych, a mianowicie:1.Atletico - BarcaPSG - CFC2.RM - BVBMU - BMAtletico pokazało w tym sezonie, że potrafi wygrać z każdym, a nie ukrywając Barcelona to cień swojej potęgi z paru lat wstecz. Niestety dla fanów krótkonogiego Argentyńczyka on również nic specjalnego nie pokazuje w tym roku. Najważniejszym punktem tego dwumeczu według mnie jest sam trener drużyny z Madrytu.PSG - CFCSpotkanie dwóch pieniężnych machin i ciężko cokolwiek o nich powiedzieć, bo obydwie mają w swoim składzie wielomilionowe postacie, a w tym utalentowanych młodych zawodników jak Lucas, Hazard. 50/50RM - BVBJeżeli niemiecki zespół nie przypomni sobie jak się gra w piłkę, co robili rok wcześniej, to marnie widzę ich konfrontację z hiszpańskim gigantem. Można mówić wiele, jednak kadra Borussii jest zbyt mała, a kontuzje powodują zbyt duże dziury w ich ekipie.Zostaje najważniejszy mecz dla mnie, kibica United, czyli Manchester - BayernCóż mimo tego iż kibicuję Czerwonym Diabłom już od kilku lat, to muszę przyznać iż nie mają najmniejszych szans jeżeli nie zagrają na 200 % swoich możliwości. Wynik tego dwumeczu będzie zależał od tego czy Van Persie oraz Rooney będą mieli dobre dni, co do formy. Głównym atutem United jest na pewno bramkarz torreador wyciągnięty jeszcze przez SAFa i spisujący się co najmniej fantastycznie, ale po drugiej stronie stoi równie dobry odpowiednik. Osobiście uważam, że szansa na wygraną United to jakieś 20-30 % i tylko jeżeli motywacja oraz umiejętności w dniach meczów będą na najwyższym poziomie to mogą osiągnąć sukces.Co do ogólnego sukcesu w Champion Leauge to największe szanse mają Bayern i Real. Jednak dużą uwagę warto poświęcić również Manchesterowi, który zadziwia w tym sezonie (raz w górę, raz w dół).Real - problemem jest na pewno gra na dwóch frontach, sytuacja w La Liga jest dość napięta, chociaż w dwuklubowej lidze Barca zajmuje trzecią pozycję to Galaktyczni na pewno nie będą chcieli oddać mistrzostwa w ręce sąsiednich rywali.Bayern - ma wszystko by skoncentrować się na LM i wygrać tę nagrodę dwa razy z rzędu jako pierwsi, chociaż historia stoi przeciwko nim.M. United - Wygranie trofeum CL jest jedynym możliwym dla nich sposobem by grać w tych rozgrywkach w następnym roku, więc wątpię by się oszczędzali. Jeżeli dadzą z siebie wszystko to mogą zadziwić świat piłkarski, jak zrobiła to choćby Chelsea, gdy nikt by ich nie typował. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Los Blancos !! Real Madryt 10 tytuł LM czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Manchester i Real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 PSG 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Visca el Barca! Ja tak jak przez ostatnie 6 lat jestem za Barceloną! LM będzie dla Dumy Katalonii 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Victa Fans Hool's 1 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ja jestem ogolnie kibicem Arsenalu, szkoda ze odpadl, ale moim zdaniem sie nie zdziwie jak bedzie final Atletico Bayern w ktorym wygra Bayern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Chelsea sięgnie po LM a jak nie to Barca. ewentualnie bayern. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xuden^ 4 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Barcelona lub PSG . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Real madrit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Póki co w następnej już praktycznie są Real Madryt i PSG, pozostałe wyniki wciąż otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 DLA TYCH CO NIE WIEDZĄ NAPISZĘ WYNIKI MECZÓW. 1. FC Barcelona 1:1 Atletico De Madrid 71' Gol Neymara 56' Gol Diego Ribasa Rewanż 9.04.2014. 2.Real Madrid 3:0 Borussia Dortmund 3' Gareth Bale 27' Isco 57' Cristiano Ronaldo Rewanż 8.04.2014 3.Paris Saint Germain 3:1 Chelsea FC 3' Ezequiel Lavezzi 27' Eden Hazard (K) 61' David Luiz (samobój) 90+3' Javier Pastore Rewanż 8.04.2014 4.Menchester United FC 1:1 FC Bayern Munchen 58' Nemania Vidić 67' Bastian Schweinsteiger Rewanż 9.04.2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczomp 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Spisywani na straty piłkarze United zamkneli usta krytykom, którzy przewidywali pogrom już w pierwszym meczu. Jestem fanem Red Devils i liczę na podobny mecz na AA, a wszystko może się wydarzyć. Brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Czekamy na Wtorek oraz Środe. W Środe po po 15 , napiszę wyniki (jak ktoś by nie znał) no i w czwartek.Potem bd, czekał na losowanie. (barca i tak przejdzie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 juz jutro rew. Realu HALA MADRID! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 juz jutro rew. Realu HALA MADRID! Ale porównaj ten mecz z BVB z meczem z tamtego sezonu.Wtedy dla Realu nie było tak fajnie,sam Lewandowski pogromił Madryt aż 4:1 . W tym sezonie nie zagra Lewy,gdyby on był to by real dostał ( i tam paru innych piłkarzy nie ma). Jeszcze jutro jest nadawany mecz PSG-Chelsea w PSG nie będzie grał Ibra a w Chelsea Eto'o Mecze na żywo na kanałach : - Real-BVB na kanala Canal + Sport o godzinie 20.40 -PSG-Chelsea na kanale NSport HD o godzinie 20.40 -Lub emisje na żywo w internecie, jak ktoś by chciał linka to na PW Ja czekam na Środe na Barcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 nie mam tych kanałów. Czy lewy dobrze robi odchodząc do Bayernu? W BVB ma pewne granie. Barca... nie lubie tego klubu xD Szanuje, ale nie lubię. Dani Alves to ciacho xdddd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 @ SHOKE"gdyby gral lewy to by bvb wygralo" typowe myslenie kibica barcy. no pogromil rok temu Real chociaz jak dla mnie conajmniej 2 z tych 4 goli strzelilby kazdy wiec trzeba pochwalic cala druzyne bvb a nie tylko lewego. w rewanzu na SB jakos nie umial ponownie pokazac na co go stac, tym bardziej ze po 4-1 mial duza pewnosc siebie. zobaczymy jutro co pokaze. rok temu mial szczescie po prostu i nic wiecej + slaba gra Realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 nie mam tych kanałów. Czy lewy dobrze robi odchodząc do Bayernu? W BVB ma pewne granie. Barca... nie lubie tego klubu xD Szanuje, ale nie lubię. Dani Alves to ciacho xdddd Są te kanały jak masz dekoder z NC+ @ SHOKE "gdyby gral lewy to by bvb wygralo" typowe myslenie kibica barcy. no pogromil rok temu Real chociaz jak dla mnie conajmniej 2 z tych 4 goli strzelilby kazdy wiec trzeba pochwalic cala druzyne bvb a nie tylko lewego. w rewanzu na SB jakos nie umial ponownie pokazac na co go stac, tym bardziej ze po 4-1 mial duza pewnosc siebie. zobaczymy jutro co pokaze. rok temu mial szczescie po prostu i nic wiecej + slaba gra Realu Lewy nie gra za kartki No tak jestem za BARCĄ ale ja tej drużynie kibicuje od bliska 6 lat i Nigdy zdania nie zmienie tak samo jestem za Chelsea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 ale czy ja gdzies napisalem zebys zaczal kibicowac komus innemu? lewy pauzowal w 1 meczu a jutro gra normalnie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 A no nie napisałeś Nie wiem komu kibicowałeś kiedyś.Twoja sprawa.Ja tylko tak o sobie napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 cale zycie Real Madryt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi