N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 1. Serwer: FFA 2. Nick: N 3. Imię: Natalia 4. Wiek: 18 5. Znajomość Amxx(0/10): 5, nie chce oceniać się wyżej, ponieważ nie umiem pisać pluginów. Ogarniam z amx wszystkie podstawowe komendy. 6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 7. Czas spędzony na forum: 1d 1h 2m 37s 8. Opisać siebie: Jestem osobą o stalowych nerwach, nie łatwo mnie obrazić, potrafię zachować zimną krew. Jestem feministką. 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Zależy mi na tym, ponieważ gra dużo osób, które nie przestrzegają regulaminu. Staram zgłaszać osoby, które grają nieczysto, nagrywam demka, proszę na czacie o wejście admina. Moją aktywność mogę zagwarantować popołudniu, w dni powszednie mniejszą, ponieważ szkoła, ale to nadrobię w weekend. 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; aim,sh=Ban, wh=ss.y -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzenie słowne->Kick->ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzenie słowne->Kick->ban 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam: justynkamru Moje ostatnie podanie zostało odrzucone z powodu małej aktywności na forum ze wskazaniem o nadrobienie tego, tak więc zrobiłam. Nie chce zostac odebrana, ze się narzucam czy cos w tym stylu. Dostałam zastrzeżenia które starałam się poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Jestem na TAK -Steam -Często na serverze -Kultura -Potrzebny admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 dobra.. amxx 5? poducz się mimo tego że masz wszystko pod amxmodmenu, tak - duży serwer, mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 JEstem na Tak . ogarnieta, czesto na serwerze. tylko ten amxx mnie zastanawia , skoro juz gdzies adminowalas to powinnas juz ogarniac lepiej , chyba ze po prostu jestes skromna i ocenilas swoja znajomosc tylko na 5 DUZE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Na Tak Mila i Sympatyczna i gra o niebo lepiej niz ja :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zgłoś się na PW. Przyjęta Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi