N4talijAA 2 695 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 1. Serwer: FFA 2. Nick: N 3. Imię: Natalia 4. Wiek: 18 5. Znajomość Amxx(0/10): 5, nie chce oceniać się wyżej, ponieważ nie umiem pisać pluginów. Ogarniam z amx wszystkie podstawowe komendy. 6. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 7. Czas spędzony na forum: 1d 1h 2m 37s 8. Opisać siebie: Jestem osobą o stalowych nerwach, nie łatwo mnie obrazić, potrafię zachować zimną krew. Jestem feministką. 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Zależy mi na tym, ponieważ gra dużo osób, które nie przestrzegają regulaminu. Staram zgłaszać osoby, które grają nieczysto, nagrywam demka, proszę na czacie o wejście admina. Moją aktywność mogę zagwarantować popołudniu, w dni powszednie mniejszą, ponieważ szkoła, ale to nadrobię w weekend. 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; aim,sh=Ban, wh=ss.y -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzenie słowne->Kick->ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzenie słowne->Kick->ban 11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam: justynkamru Moje ostatnie podanie zostało odrzucone z powodu małej aktywności na forum ze wskazaniem o nadrobienie tego, tak więc zrobiłam. Nie chce zostac odebrana, ze się narzucam czy cos w tym stylu. Dostałam zastrzeżenia które starałam się poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Jestem na TAK -Steam -Często na serverze -Kultura -Potrzebny admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 dobra.. amxx 5? poducz się mimo tego że masz wszystko pod amxmodmenu, tak - duży serwer, mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 JEstem na Tak . ogarnieta, czesto na serwerze. tylko ten amxx mnie zastanawia , skoro juz gdzies adminowalas to powinnas juz ogarniac lepiej , chyba ze po prostu jestes skromna i ocenilas swoja znajomosc tylko na 5 DUZE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Na Tak Mila i Sympatyczna i gra o niebo lepiej niz ja :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 21 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zgłoś się na PW. Przyjęta Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi