MonkaxAkaWariat 2 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 1.Twój Nick: CanNabis| Wariat 2.Nick admina/gracza który zawinił: Antonio Mateczny 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 22.03.2014 12:50 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/DFUNQ/ty-luju.bmp 6.Opis sytuacji: gram sobie na serwerze i nagle typ do mnie że ugrają wszystkie rundy bo mają lepszy steam i chujowi jesteśmy no ok wszystko fajnie niezbędnym komentarzem odpowiedziałem koledze po dłuższym czasie kup steam i na to kolega odpowiedział mi brzydko poczułem sie bardzo urażony i prosze aby tępić takich bachorów które wyzywają od szmat dziwek czy innych rzeczy prosze o zapoznanie tego gracza z regulaminem w innym przypadku spale mu router. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Obydwa gracze się wzajemnie powyzywali. Nie wiem kto zaczął itd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonkaxAkaWariat 2 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 "ty nic nie robisz w tej drużynie " "kup steama to pogadamy" to są wyzwiska ? D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Lubie Antonia i znam go, lubi se czasem przeklnać ale z umiarem. Jeśli to prawda co napisał to trochę nieodpowiedzialnie od jego strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Mysle Monia ze Antonio jak bedzie mial szanse to Cie przeprosi, pewnie nie wiedzial ze ma do czynienia z dziewczyna... Wiesz dziewczyny sa lubiane na serwie ) Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 22 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 TO NIE DZIEWCZYNA xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 ups to ja przepraszam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 haha facet podajacy sie za dziewczyne a tak naprawde nie jestem dziewczyna ? :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 22 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 A gdzie on podaje się za dziewczynę?On od zawsze miał nick "MONKA", w profilu ma podanego skype "franek" ^ ^Koniec spamu, czekam jeszcze na odpowiedź oskarżonego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Oskarzony pisze ze nie moze wypowiedziec sie w temacie... Prosil bym przekazal . wyskakuje mu blad ze nie ma uprawnien edit : literowka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 22 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 No to niech ci przekaże co chce powiedzieć bo on sam ma 3 warny i blokade na pisanie (za przekroczenie 3 warnów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 a na PW do Ciebie nie moze napisac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 22 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 To wszystko jedno, niech napisze tobie albo mi. Koniec, zamykam na razie temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi