Satanic 0 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Nick : Satanic-Game # BlazELink do SSów : brak Wycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : NOVY [AMXBans] Powod : ' Czitowanie ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 8555232 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 91.227.1.186 ' [AMXBans] =============================================== Serwer : FFA Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=16762 Opis sytuacji : Witam. Napisałem odwołanie do bana gdyż dostałem przed chwilką bana za czitowanie ... Admin : NOVY nie zrobił mi ss-ów, a dzisiaj już dostałem bana, ale wstawiłem ssy, mam steam dobrze mi idzie a tu ban jeśli mi nie wierzycie to proszę o oglądnięcie HLTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Jedno pytanie, Co to jest? http://scr.hu/0mtv/mfs6x Masz 4 konta na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satanic 0 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Aaaa dlatego nie mogłem się zarejestrować na to moją poczte. Już wyjaśniam : Otóz reklamowałem inne serwerownie. A nie pamiętałem hasła ani nicku. 1 konto założyłem bo ssy .. ale nie przyszedł kod aktywacyjny więc założyłem 2 konto Satanic-Game ... 3 i 4 to do reklam ale to dawno temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 .. No to czekamy na demko od Bo0ski, ma 24h na wstawienie demka inaczej UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Stary ban. Masz UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi