MonkaxAkaWariat 2 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Witam chciałem poruszyć ten temat ponieważ wiele osób strasznie nie lubi jak słyszy sie jakiś bełkot. 1. jest wiele użytkowników steam w tym ja którzy sie komunikują między sobą niektórym graczą to przeszkadza i dochodzi nawet to wielkich spin ["ty kurwo ogarnij mikrofon zjebie jebany"] takżę jeżeli byłaby możliwość dodania tej komendy byłbym wdzięczny ponieważ ułatwilibyśmy gre ludzią na Non-Steam kto by chciał żeby podczas gry mu jakieś piski cioranie wrochanie czy jakies huki myki i inne mu przeszkadzały w grze Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 A nie może wejść w ESC (menu) > lista graczy i mutować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonkaxAkaWariat 2 Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 ludzie nie pojmują takich sposobów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Czy najlepszym rozwiązaniem nie byłoby wgrać plugin HLDS VoiceTranscoder ? Wtedy w ogóle nie byłoby problemu z komunikacją NS - S . LINK : http://amxx.pl/topic/121768-hlds-voicetranscoder/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 MGotze - jestem ja najbardziej za ten plugin rozwiązał by ten problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kodein1 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ja takze, aby wgrac ten plugin jak najbardziej ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi