eXoNoR 1 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 1.Twój Nick: eXoN 2.Nick admina/gracza który zawinił: Dawiopl18|Polak| 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 1:54 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www11.zippyshare.com/v/79658322/file.html 6.Opis sytuacji: Na serwer wbił gracz na początku wydawało się że jest spoko ale po chwli Ja(eXoN) , MrManiakk i ktoś tam jeszcze zauważyliśmy że Dawiopl18|Polak| jeździ na "SH" wszystko widać na demku. Prosił bym o zbanowanie cheatera. Jego IP tak na wszelki wypadek: 87.199.36.225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo0ski 8 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Nie dostał bana, przy dodaniu jego wyskakuje mi błąd w konsoli. [AMXX] You may only ban recently disconnected clients. Use "amx_last" to view. W amx_lat go nie ma, bo to by było nienormalne żeby był z przed 9h... Karol musi dodać bana, ja nic tu nie zdziałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 23 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zbanowany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi