eXoNoR 1 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 1.Twój Nick: eXoN 2.Nick admina/gracza który zawinił: Dawiopl18|Polak| 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 1:54 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www11.zippyshare.com/v/79658322/file.html 6.Opis sytuacji: Na serwer wbił gracz na początku wydawało się że jest spoko ale po chwli Ja(eXoN) , MrManiakk i ktoś tam jeszcze zauważyliśmy że Dawiopl18|Polak| jeździ na "SH" wszystko widać na demku. Prosił bym o zbanowanie cheatera. Jego IP tak na wszelki wypadek: 87.199.36.225 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo0ski 8 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Nie dostał bana, przy dodaniu jego wyskakuje mi błąd w konsoli. [AMXX] You may only ban recently disconnected clients. Use "amx_last" to view. W amx_lat go nie ma, bo to by było nienormalne żeby był z przed 9h... Karol musi dodać bana, ja nic tu nie zdziałam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 23 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zbanowany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi