minise© 0 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wczoraj gdy chciałem wejść na serwer BF2 zdarzyła się taka sytuacja że była mapa aim_paper. Na początku wszystko elegancko wbijam załadowało się po czym wyświetliło się menu zmiany teamu i nagle cs mi się wyłączył i tak za każdym razem a jak wbiłem na inny serwer to wszystko działało. Wie ktoś może co się stało i jak to ewentualnie naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Tak, bo aim_paper nie działa STEAM tylko NS ja też tak miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minise© 0 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wiesz jak to naprawić? Czy jestem po prostu zdany na nie granie na tej mapie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Ta mapa i tak do wywalenia, i naprawić? nie da rady Tylko wejście na NS naprawia błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minise© 0 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Okej. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi