Doczek 0 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 1. Serwer: DeathRun 2. Nick: Doczek3. Imię: Dominik4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): Nie7. Składka(Tak/Nie): Tak do 5 zł 8. Czas spędzony na forum: Około 4 godzin 9. Opisać siebie: Siemka mam na imie Dominik. Mam 15 lat. Gram na waszym deathrunie ponieważ są tam dobre klasy, miła administracja oraz gracze10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ lubie pomagać innym użytkowniką. I utrzymywać porządku na serverze.11. Linki do reklam: Jak dostane to zrobie 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss/film i perm -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie jeżeli nie podziała x2 kick a jak nie zadziala ban na 2 godziny -Nadużywa Kultury na serwerze; tak samo 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu t 0 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jestem na TAK. -Aktywny -Miły(Sympatyczny) -A reklamy można przecież dorobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziomek3350 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Na nie. Niestety dla mnie widać, że nie zbyt zależy ci na adminie bo nawet reklam nie chciało ci się zrobić. Nie masz tyle lat z rozmowy mojej (jeszcze wcześniej) mówiłeś że masz 12/13 lat. @@Edit Konto do podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Ja na nie , - na forum 2h ... - 1 post - brak reklam - ns +dużo przegranych godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Brak reklam - po co składasz podanie jak ich nie masz? Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Nie,- Brak reklam, - Konto dla podania, - NonSteam Jak by ci zależało, to reklamy odrazu byś zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Nie : - brak reklam - konto dla podania - reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Na nie reklamy mają być zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZERMAN 17 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Na NIE -powody były już wymienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na NIE.Gdybyś pokazał że ci zależy moglibyśmy rozmawiać Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi