SCHWARZENEGGER 0 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Nick : SCHWARZENEGGERLink do SSów : Administrator wydalił mnie z serwera nie wykonując ss'ówWycinek z konsoli(bez IP)* : BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 85 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : SCHWARZENEGGER [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' XXXXXXXXXXX ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check y Serwer :#2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.plLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=17099 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2[Only DD2/Inferno/Nuke] Cs-Classic.pl| | Pukawka.pl → FFaSkargi" do "Lista banów → Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCHWARZENEGGER 0 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Mniejsza o to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wzór. http://forum.cs-classic.pl/topic/615-wz%C3%B3r-pro%C5%9Bba-o-ub/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCHWARZENEGGER 0 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Wzór jest taki ponieważ moderator przeniósł temat z innego działu.Ponieważ traktowałem to jako skargę i UB Edytowane 23 Marca 2014 przez M@jki H@rdcor To popraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCHWARZENEGGER 0 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Poprawione, rozpatrzycie?Bo chciałbym pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Admin został poproszony o wstawienie dowodów jeżeli ich nie będzie miał ty dostaniesz Ub, a on ostrzeżenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCHWARZENEGGER 0 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) Długo to potrwa? Edytowane 23 Marca 2014 przez M@jki H@rdcor Bądź cierpliwy i nie spamuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonkaxAkaWariat 2 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Admin zrobił wielki błąd bo jeżeli byłyby to ssy to nawet by nie zostały zrobione z powodu 2 kicków . pisze tutaj ponieważ admin nie stosuje sie do tego co pisał gdy pisał w podaniu robi zupełnie inaczej i używa admina do własnych celów na własną korzyść 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Narazie nie ma demka z HLTV na stronie, poczekajmy aż będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 A nie było ostatnio mowy że HLTV nie działa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCHWARZENEGGER 0 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Skoro nie działa no to sory, to chyba nie moja wina że administrator (za przeproszeniem) dupa i nie zrobił ss'ów. Odbanujecie w końcu??A admin powinien dostać przywołany do porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Ziomuś jak ja widze kogoś odpalonego na 100 % to ss'y nie robię, latałeś spalony i teraz ze mnie chcesz idiote zrobić? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SCHWARZENEGGER 0 Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 No sory ale brudzia razem nie piliśmy więc nie kozacz.Teraz będziesz miał nauczkę trzeba było zrobić ss'y.To że gram lepiej od Ciebie to nie znaczy że gram nieczysto.Ja tak tego nie zostawię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 @up po pierwsze ty nawet na odpaleniu ledwo co coś ugrywałeś, więc nie wiem jak możesz być ode mnie lepszy. Po 2, gdy się jest pewnym, że ktoś cheatuje daje się perma, nie potrzebne są ss'y. Po 3 nie moja wina, że HLTV nie chodzi i nie mogę tego udowodnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonkaxAkaWariat 2 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 ja jako świadek tego zajścia czekam na demo nagrane komendą record [nazwa dema] od admina :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Ty byłaś świadkiem jakoś sobie Ciebie nie przypominam, więc koniec tej błazenady i patrz co ja napisałem @up, nie kręciłem żadnych demek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 buzek monka to on I sie nie wypowiadaj tu monka Buzek, czyli rozumiem nie masz demka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Noo nie mam demka, boo latał spalony dałem odrazu cheatowanie, nie pomyślałem nawet o nagrywaniu demka. Teraz myślałem, że udowodnie, ale coś z HLTV na serwerze jest nie tak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wystarczy tego spamowania... Ostatnie demko z HLTV jest z 2014-03-23 04:42 więc może z tej mapy do jutra do 9:30 się pojawi. http://217458.hltv3.pukawka.pl/ Jeśli się pojawi Buzek wyślij je komuś z UBTeaM na PW. Póki co temat zamykam. Jeśli się nie pojawi dostaniesz UB. 4. Admin poproszony o wstawienie demka ma 24 godziny na wstawienie go i jeżeli demko jest z HLTV to ma rozpisać akcje. http://forum.cs-classic.pl/topic/14468-regulamin-dzia%C5%82u/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi