snx 0 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 1. Serwer: #7 [FFA+BF2] Cs-Classic.pl [32 odznaki] | Pukawka.pl 2. Nick: snx. 3. Imię: Filip4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): Oceniam na 7-8/10 (musiałbym sobie przypomnieć bo już dawno używałem)6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Nie8. Czas spędzony na forum: Dopiero się zarejestrowałem na forum lecz na serwerze przebywam dużo i myślę, że nie jedna osoba może to potwierdzić.9. Opisać siebie: Filip. lat 18. Technikum logistyczne, bmx rider a w wolnych chwilach cs. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Często zdarza się sytuacja gdy jestem na serwerze a żadnego admina nie ma i są obecne haxy, poza tym lubię tu grać.11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; SS'y i banik -Gdy ktoś nadużywa micro; Najpierw upomnienie slowne, potem w postaci kick'a jeśli to nie pomoże w ostateczności ban. -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie słowne, następnie kick.12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Na serwie grasz ale konto na forum zrobione zeby zlozyc podanie wiec jak dla mnie nadrob czas na forum to bede na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Konto tylko dla podania - Nie poznaj ludzi , forum , regulaminy i dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Jak dla mnie, jedyny minus to brak czasu spędzonego na forum.Za tydzień (niech ogarnie fora), albo okres próbny - wg. mnie. ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 -konto dla podania nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 na tak : - gra od dawna na serverze- ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Narazie na NIE. Wiem ze grasz dlugi ale, jesli zależy ci na Adminie to popraw aktywność na forum i zapraszam za tydzień Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi