cycekkrk 0 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Witam! jak w temacie.Dostałem bana bez przyczyny.Prosze o wyjasnienie. Oto wiadomosc ktoa dostalem w konsoli: [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : WISLA KRAKOW no sound[AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 271990334 '[AMXBans] Twoje IP : ' 62.233.182.239 '[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja nie moge znalezc swoich sc mimo tego ,ze robie jak w instrukcji.Mam win 7 i nie pokazuje mi sie folder appdata.Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilos 1 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 NonSteam/Steam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycekkrk 0 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 z neta sciaglem csa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Emilu nie wypowiadaj się tu Nie możesz nie mieć tego folderu... Uruchom ---> %appdata% Albo ustaw żeby pokazywało ci ukryte pliki i foldery i poszukaj na dysku systemowym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przepraszam ale czytaj regulamin. 24h miałeś na wstawienie screenów - Minął ten czas wczoraj. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi