MonkaxAkaWariat 2 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 1. Serwer: Only DD2 2. Nick: CanNabis| Wariat3. Imię: Franciszek4. Wiek: 16lat5. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Czas spędzony na forum: 5h 6m 54s ( mam drugie konto ) 8. Opisać siebie: Jestem miłym spokojnym zajaranym chłopcem tą grą pełnie sie oczywiście logiką jakże i uczuciami lubię uprawiać sport i uszczęśliwiają mnie ludzie którym pomogłem i pomogę w przyszłości mam jedną wadę szybko sie denerwuję ale potrafię to okiełznać9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: ponieważ chcę aby serwer sie rozwijał jestem na tej serwerowni od wielu lat i chciałbym mieć tu admina bo to było zawsze moim marzeniem lecz nie pozostawiało mi to wyboru ponieważ byłem głupim dzieciakiem lecz teraz zdaje sobie sprawe co to za odpowiedzialność i jestem pewien że podołam temu zadaniu jako iż nie posiadam admina nadal będę robić dema ludzią którzy cheatuje bądź ludzie ich podejrzewają nawet jeżeli nie dostane admina nadal będę to robić bo uważam że pomoże to innym administratorom serwera tyle z mojej strony dziękuje.10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; aim - demko ban wh- ssy ban ( ja zawsze robie demo dla pewności jakby ponoć nie miał ssów ) -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie kick ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie kick ban11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam (MonkaxAkaWariat) EDIT czas na serwerze w tej chwili na nicku jest podany jako ze steam przypominam ze grałem też na ns'ie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Na nie - wymagania "jestem na tej serwerowni od wielu lat" - na serwerze masz wygrane 3h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Franek sorry za ta dziewczyne w Twojej skardze:) Malo Cie znam jestes krotko na serwie. Dlatego na chwile obecna na nie. Pograj i daj sie poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 nie mało na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Nie - wymagania -aktywność - mówisz ze grasz na tej serwerowni od wielu lat ?.. człowieku masz 16 lat , to co od urodzenia grasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonkaxAkaWariat 2 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 ***.XS**** gram tu od 3 lat jak nie więcej. z przerwami ale gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Na NIE -zadko na servie -godziny -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi