Ganja*Mafia 5 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 1.Twój Nick: >>Ganja*Mafia<< 2.Nick admina/gracza który zawinił: ;']3lu;* 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 2014.03.24 około 23:17 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www.speedyshare.com/nZxnB/qwe.png 6.Opis sytuacji: Admin podczas gry kampił się z kolegom on został zarażony i blokował jak był zm potem napisałem mu że mam demko z tym to nagle szukał spiny pisał coś żeby go tylko obrazić a nic takiego się nie wydarzyło i jeszcze jedno co to jest za pytanie od admina czy chcesz bana i dyskusję na ten temat bana się dostaje za łamanie regulaminu a nie dlatego bo tak admin sobie życzy bo myśli że ma władzę a sam nadużywa admina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganja*Mafia 5 Opublikowano 24 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 panie adminie ,']3lu,* niech szanowny pan wrzuć screna z obrazom ^^ i jeszcze jedno na scren się przyznajesz że dajesz bana bez powodu że admina nadużywasz ^^ . Proszę o unBana http://www.speedyshare.com/aEHJG/gfgf.png NonSteam nie powinien mieć wgl Admina :] i do tego jeszcze nie zna podstawowych komend pewnie 3/10 amx zna ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Po pierwsze Skończ już z tym fiszowaniem co to nie ty, łamiesz regulamin, Obrażasz graczy, Obrażasz adminów. Po drugie nie blokowałem tylko złapałem laga. a po około 5-10 sek zaraziłem i tak tą osobę (ponieważ lag minoł), ta osoba nawet jednego zm nie zabiła. bana dostałeś za to jak 23.03.2014 Gdzieś około godziny 01:30 Obraziłeś mnie po czym uciekłeś z servera, mogą to potwierdzić inni gracze. Niestety szkoda że nie zrobiłem ss, A nie zrobiłem ss ponieważ chciałem ci to odpuścić. Ale co wchodzę na server 24.03.2014 około godziny 23:00 gram kilka rund czy nawet drugą mapę i następuje sytuacja opisana wyżej przez pana ganja mafia, i zaczynają lecieć teksty Od pana ganja admin bloczy admin to admin tamto. Następna rzecz nie znasz mnie nie znasz moich umiejętności związanych z amxx, (nie żebym wszystko wiedział) A wracając do wydarzeń z dnia 23.03.2014 pochwal się dlaczego obrażałeś admina? Ponieważ dostałeś killa za stawianie więcej niż 3 lm w kampie a nie bana i to samo kolega który z tobą kampił o nicku Kruszyn 2.6 Zakaz stawiania więcej niż 3 lm'ow w kampie przy więcej niż dwóch osobach lub więcej niż 4 przy jednej osobie. - nie tyczy się ostatniego żywego człowieka który może postawić tyle lm ile jest potrzebne do przeżycia. (np: Jest 18 zombie a on sam,więc może stawiać max 9 Lm). Dostałeś bana na 1h następnego dnia 3.7 Obrażanie gracza/admina, ubliżanie go - Ban od 5 min do 3h jak dotąd Jest to pierwsza skarga na mnie, ponieważ pan ganja nie umie uszanować decyzji admina który dał mu killa a nie bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet 1 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Z tej skargi raczej nic nie wynika,może następnym razem pozbieraj więcej dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 moim zdaniem skarga bez sensu, brak dowodów. 3lu admina ma już bardzo długo i moim zdaniem bardzo dobrze się sprawuje. A Ty Ganja Mafia, nie raz łamałeś regulamin i robisz to nadal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrZySiO91 11 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Tak to prawda gania lamie regulamin. bylem swiadkiem z dnia 23.03 jak obrarzal odmina 3lu i uciekl z serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi