DimA 0 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 1. Serwer: #7 [FFA+BF2] Cs-Classic.pl [32 odznaki] | Pukawka.pl 2. Nick: DimA [sK]| 3. Imię: Kamil 4. Wiek: 20 5. Znajomość Amxx(0/10): 8 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: Krótki 9. Opisać siebie: Jestem Urodzonym Sportowcem jak cos zaczynam robić robie to dobrze i do końca 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Gram często wieczorem i gra dużo Citerów 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Ban Permanetny -Gdy ktoś nadużywa micro; micro +16 ban 30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie potem ban 12. Platforma Cs(Non Steam/Ste Cs(Non Steam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Nie: - konto założone w celu podania - aktywność akurat wieczorem jest sporo adminów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Rodzinke"" [sK] na serwie widzę, ale ciebie to rzadko - Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Nie znam Ciebie w ogóle, konto na forum tylko dla podania, jak ktoś wyżej pisał. Jak zależy Ci na tej posadzie to się rozpisz na przyszłość i daj się lepiej poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Nie Nie Nie!! Brak aktywności na forum... 21minut Online Widziałem Cię raz na serwerze (Wczoraj). O ile dobrze pamiętam to wczoraj był ban za obrazę admina! 2x ban za bicie z respa! Wielki BRAK kultury! Dziękuje dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Osobiście wolę Steamów, a poza tym to:- aktywność forum- aktywność na serwerze - w ciągu dwudziestu kilku dni masz przegrane 22 h. Pewnie dlatego tak rzadko Cię widziano.- argument na admina jest ostatnio chyba po prostu kopiowany. Najpierw Senrox narzeka, teraz Ty, że nie ma adminów wtedy kiedy jest ich pełno.- posiadasz dwa bany za bicie z respa - wnioskuję, że słabo znasz regulamin- ban za obrazę admina.Druga strona medalu, jak można się domyśleć "na tak" to:- 20 lat- znajomość amx[Edit] Down wiem ze nie powinienem sie udzielać ale nie biłem z respa admin moze by wszedł na spekta i zobaczył jaka była sytuacja bana z obraze admina dał mi bana jak psiałem do kolegi Gnoju a byłem z nim na Ts3 Widomo ze założyłem Konto dla podania a co mi po forum chce admina który zajmuje karaniem citerow a nie sprawdzaniem forum Takie podejście raczej oddala Cię od funkcji admina, według mnie, ponieważ admini na forum muszę tworzyć zgraną paczkę, jak i mieć kontakt z graczami/forumowiczami. Po to jest forum serwerów by społeczność korzystająca z sieci serwerów mogła się poznawać i przenikać. Dlatego dla mnie to niestety kolejny minus. Poza tym forum z serwerem jest połączone - co wniesie admin, który nie będzie zapoznany z podstawą komunikacji serwera, jak i regulaminami znajdującymi się na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DimA 0 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 wiem ze nie powinienem sie udzielać ale nie biłem z respa admin moze by wszedł na spekta i zobaczył jaka była sytuacja bana z obraze admina dał mi bana jak psiałem do kolegi Gnoju a byłem z nim na Ts3 Widomo ze założyłem Konto dla podania a co mi po forum chce admina który zajmuje karaniem citerow a nie sprawdzaniem forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 "Widomo ze założyłem Konto dla podania a co mi po forum chce admina który zajmuje karaniem citerow a nie sprawdzaniem forum " - takie sa wymagania, a po 2 ktos napisze na ciebie skarge to nawet nie bedziesz wiedzial.. 0 aktywnosci na forum i na serwie tez malo co wiedze wiec na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi