jimmi201 0 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 dzisz w przeciągu 10-15:00 gral soot i MaTT' soot nie zbanowal MaTT' za WH tylko kazal mu wylonczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 "dzisz" - "wylonczyc" aha. Brak dowód. Więc skarga będzie odrzucona 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Co ???? nie no brak mi słów..... Po pierwsze Matt nie gra/ gral na WH Po 2 wyciągnoleś slowo z kontekstu zdania i posądzasz mnie " soot nie zbanowal MaTT' za WH tylko kazal mu wylonczyc" . Nastepnym razem sledz cala rozmowe ? Po 3 jakby mial WH to juz dawno dostal by bana. Po 4 uważasz ze jesli nawet naisal bym na sayu np: Matt ma aima dla smiania to masz obowiazek zlożyć wlasnie taką skarge?? Po 5 umiesz pisać na u@ ??? jesli ci nie pasuje gracz piszesz mi i ja ci pisze czy jest czysty lub banuje jak ma WH lub Aima. A niestety nie dostalem od cb takiego pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Większa połowa z "was" (tu. gracze) oskarżają inne osoby o cheaty, "bo przecież ja jestem taki dobry że nie można mnie zabić nie używając aima czy wh" nie możecie sie pogodzić z porażką to więc - MaTT odpał czy ktoś inny. A 2 połowa ma ucieche z was - "Tak wyłącze, tylko sobie nabije staty ;)" Jeżeli piszesz skarge to mniej przynajmniej dowód w postaci screena. 2 Skąd wiesz że soot nie żartował o MaTT ? i stąd kazał mu "wyłączyć" ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Jak jeszcze grałem i adminowałem na COD 350 to nie raz mówiłem nawet do innych adminów "wyłącz to wh" albo coś w tym sensie i było to robione dla śmiechu... Trochę dystansu do takich sytuacji... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 - brak dowodów - soot żartował w tej sytuacji.. skarga nie słuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 po co w ogóle wdajecie się w polemikę z chłopem co ma w szkole przedmioty typu " przyroda" i czy "gry i zabawy" ... to nie jest nawet gimbaza, lecz podstabaza, albo przedszkolaza... :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi