HeeerbatA 0 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Witam sytuacja zmusila mnie do napisania tego posta tutaj. Sprawa wyglada nastepująco: serwer BF2 mapa de_nuke grana w dniu 25.03.2014 od ok 20 do 20.20 zabilem kolesi pilnujacych bomby pochodze do paki rozbrajam ja pozostalo 15s do wybuchu gdy bylem przy koncu rozbrajania ktorys z adminów mnie slapnął, no chyba jest coś lekko nie tak? Prosze o pociagniecie do odpowiedzialności admina ktory chyba nie potrafi sie bawic a takze o zdanie tych ktorzy w tym momencie grali. Pozdrawiam HerbatA, mam nadzieje ze wiecej skarg pisac nie bede musial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: To skargi na moderatorów. Napisz skargę w odpowiednim dziale. To nie burdel do którego może każdy wejść i zostawić syf po sobie.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi