HeeerbatA 0 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 NICK : HerbataNICK ADMINA KTORY ZAWINIŁ : wlasnie tego chce sie dowiedziec Admin : Luke i paru innychData : 25.03.2014 mapa de_nuke godzina 20 do 20.20 Dowody : moge powolac sie na swiadkow np Luke ktory to widzial i zrobil screena Opis: sytuacja zmusila mnie do napisania tego posta tutaj, wyglada to nastepująco: zabilem kolesi pilnujacych bomby pochodze do paki rozbrajam ja pozostalo 15s do wybuchu gdy bylem przy koncu rozbrajania ktorys z adminów mnie slapnął, no chyba jest coś lekko nie tak? Prosze o pociagniecie do odpowiedzialności admina ktory chyba nie potrafi sie bawic a takze o zdanie tych ktorzy w tym momencie grali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 potwierdzam, taka sytuacja miała miejsce. To było niestosowne. MA ktoś odwagę cywilną i się przyzna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Mnie nie było xd - brak dowodów - jeżeli się admin nie przyzna to albo HLTV albo nic z tego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeeerbatA 0 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Luke mówiłeś coś o screenie ? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 tez wtedy bylem i powiem ci ze teraz mysle ze mozliwe ze to moja wina. nie patrzylem na ciebie jak robrajales bombe wiec nie jestem pewny ale w tej rundzie wlasnie pod koniec chcialem przerzucic ciebie do tt a siebie do ct zeby wyrownac sklady i moze w amx zamiast 4 nacisnalem 3 ( po rundzie odrazu bylem w ct wiec myslalem ze zrobilem wszystko ok ale teraz tak mysle ze ty tez byles w ct wiec to raczej z mojej winy takze wybacz za pomylke) no i ogolnie powinienem caly team ct przeprosic ale nie mysl ze to bylo celowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeeerbatA 0 Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 No dobra spoko troche mnie to zirytowalo ale skoro to byles Ty to wybaczam, ino (tylko) żeby mi to było ostatni raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 sam nawet sie nie kapnalem co zrobilem cos nie tak wiec wiesz ;p ostatni, o to sie nie boj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 25 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Vernon jeszcze raz zdarzy sie taka sytuacja z twojej strony to tracisz admina. Nastepnym razem patrz dokladnie co robisz. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi