Wolverine Revenge 0 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Nick : Wolverine RevengeLink do SSów :BrakWycinek z konsoli(bez IP)* :BUILD 6027 SERVER (0 CRC)Server # 23[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Chead schot Beach[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 787808286 '[AMXBans] Your IP : ' '[AMXBans] ===============================================Kicked : You are BANNED. Check yoSerwer :Link do bana :http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=17588 Znowu mam problem ,ktoś grał na 45k Codzie i znowu ja niemoge wbić na 4k lvl .Prosze o Ub ,lub powiedzcie jak to zrobić żebym nie miał tego samego SteamID co niektórzy gracze.To juz 2 raz mam niesłusznego bana :/ Wtedy był na tydzień ,a teraz forever :/ Co mam zrobić by mnie odbanowano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Kup sobie steama i nie będzie takich problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolverine Revenge 0 Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) czyli nie zostanę odbanowany? Edytowane 26 Marca 2014 przez M@jki H@rdcor Kup steama, bo będą ciągle takie sytuacje się zdarzały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: 6. Gracze, którzy będą składali prośbę typu „nie wiem skąd mam bana, ktoś miał to same IP” bez steam'a nie zostaną odbanowani. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi