soot 306 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Bedą tutaj prowadzone statystyki map każdy kto chce pisze post w którym będą uwzględnione mapki najczęściej i najmniej grane . Każdy kto będzie pisał post ma uwzględnić 2 pkt 1) Mapki najczęściej grane ( tutaj propozycje) 2) Mapki najmniej grane (tutaj propozycje) Mapki ktore wystepuja na naszym serwerze. cs_alpin de_alexandra de_dust2 de_dust2_long de_eternal de_tuscan de_irak2 de_inferno de_kabul_32 de_cbble de_cpl_mill de_train de_westwood de_nuke cs_militia de_aztec de_dust de_cpl_strike cs_office de_eldorado cs_wiocha fy_pool_day cs_assault_upc de_dust2002 de_dustall de_tuscan cs_estate de_rats_1337 cs_skylight de_azteq fy_snow_fg de_dusferno2 de_solitude de_dust2_2x2 de_nuke_2x2 de_vertigo aim_osef_s aim_map de_lidl cs_havana de_southwood de_survivor de_gypt de_piranesi de_bridge de_sunny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 1) cs_alpin, de_dust2, de_inferno, de_westwood, de_nuke, de_aztec, de_eldorado, fy_snow_fg 2) de_eternal, de_irak2, de_cpl_mill, de_cpl_strike, de_dustall, cs_havana (nie uwzględniłem dopiero dodanych map, jeżeli podałem jakąś z nich to przepraszam) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 1)de_dust2 , de_westwood , de_aztec , de_eldorado ,fy_snow_fg . inferno ostatnio co raz rzadziej grane 2)cs_assault_upc - super mapka ale strasznie mało grana :/ de_tuscan , cs_office . de_vertigo , cs_escate - kolejna bardzo fajna mapka i wcale nie grana :/ ))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke 37 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Dust2, train inferno aztec nuke assault eldorado office . A najmniej to reszta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Najbardziej popularne towestwood,Dust2 (w różnych odmianach, typu dustferno)NukeInfernoSnowPool_dayDust_longAztecAlpin (zahacza powoli o tą część).EldoradoWiochaGrywalne (od czasu do czasu)TrainDustOfficeDust2002Kabul_32Rats_1337 (ta mapa mogła by być w popularnych, ale zwykle chcą ją jak jest full serwer).Ostatnio miałem dwa błędy serwera. Pierwszy crash gdy chciałem zmienić na de_sunny po czym zrestartowało serwer na dd2, drugi był na aim_mapie - wszyscy z tt nie żyli, a gra toczyła się dalej.Proponuję zmówić się z adminami by robili vote lub zmieniali mapy na np. 1 z 5 podanych w tym temacie.Ode mnie nominował bym np. estate, solitude, tuscan i cabble.Wtedy gracze byli by zmuszeni do obycia się z tą mapą i z czasem sami by ją wybierali. Ponieważ przy takiej rozbieżności map, gdy będziemy za każdym razem dawać inne, to i tak będę się gubić po mapie bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Najbardziej popularne to westwood, Dust2 (w różnych odmianach, typu dustferno) Nuke Inferno Snow Pool_day Dust_long Aztec Alpin (zahacza powoli o tą część). Eldorado Wiocha Grywalne (od czasu do czasu) Train Dust Office Dust2002 Kabul_32 Rats_1337 (ta mapa mogła by być w popularnych, ale zwykle chcą ją jak jest full serwer). Ostatnio miałem dwa błędy serwera. Pierwszy crash gdy chciałem zmienić na de_sunny po czym zrestartowało serwer na dd2, drugi był na aim_mapie - wszyscy z tt nie żyli, a gra toczyła się dalej. Proponuję zmówić się z adminami by robili vote lub zmieniali mapy na np. 1 z 5 podanych w tym temacie. Ode mnie nominował bym np. estate, solitude, tuscan i cabble. Wtedy gracze byli by zmuszeni do obycia się z tą mapą i z czasem sami by ją wybierali. Ponieważ przy takiej rozbieżności map, gdy będziemy za każdym razem dawać inne, to i tak będę się gubić po mapie bez sensu. Podpisuje się pod tymi słowami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ile Moge 5 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 To samo co Kostek. Podpisuje się pod Eiden'em. Nic dodać nic ująć. Soot postaraj się zmienić ten limicik, bo pisałeś, że w weekend ogarniesz temat. Wtedy moim zdaniem będzie można zrobić ranking map, ponieważ jak będzie co 7 westwood to jednak ta różnorodność mapek granych będzie DUŻO większa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Podpisuje się pod Jayem i Eidenem. Ogólnie miło by było jakby się pojawił jakiś limit, bo irytujące jest to jak gramy eldorado i za 2 mapy się znowu ona powtarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Niewiem czy ktoś pisał ale mapka de mini crashuje serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ile Moge 5 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 de_irak2 trzeba przegrać jeszcze raz, mapka nie crashuje ale niektórzy nie mogą pobrać zasobów mapy i wyskakuje im przysłowiowy "ERROR" i wywala grę. Ja tego problemu uniknąłem ale kilku graczy przez to czekało mapkę, aż się zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 @Ile Moge Oki za 30 min to zrobię. Zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ją oso iście mam problem z de alexandra ściąga sie ale przy lądowaniu wyskakuje jakiś error ale nie wyłącza mi csa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 @kostek wgrałem na nowo alexandre wiec jesli dalej bedziesz mial problem to masz cos z cs.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 @soot, edytuj pierwszy post wstawiając mapy gdzie być powinny i jakieś propozycje do "wyborów" (vote). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ile Moge 5 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zapytam, co będzie w końcu z tym limitem map? Mówiłeś, że zajmiesz się tym w weekend sobota/niedziela, a wczoraj na chwilę wszedłem i dalej nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 @ Ile moge zrobie to ale czekam na odp -_- bo do tego pluginu trzeba stworzyć nowy plik "maps_small.ini" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Oceniłem wasze wypowiedzi oraz sprawdziłem jakie mapki sa najmniej grane i wyszlo mi coś takiego : 1) Mapki które zostaną na serwie. cs_alpin de_alexandra de_dust2 de_eternal de_tuscan de_irak2 de_inferno de_kabul_32 de_train de_westwood de_nuke de_aztec de_dust cs_office de_eldorado cs_wiocha fy_pool_day cs_assault_upc de_dust2002 de_tuscan cs_estate de_rats_1337 de_azteq fy_snow_fg de_dusferno2 de_vertigo de_lidl cs_havana de_southwood de_survivor de_gypt de_bridge de_sunny 2) Mapki które wyrzucę za tydzień : de_dust2_long ------> zastąpię ja jakimś aimem de_cpl_mill cs_militia de_dustall cs_skylight de_solitude de_dust2_2x2------> tutaj tez aim de_nuke_2x2------> tutaj tez aim de_cbble de_cpl_strike Reszta mapek które zostaną wyrzucone zastąpie je jakimiś nowymi ( tutaj proszę o propozycje macie na to tydzień czasu jeśli nie będzie wystarczająco propozycji sam wybiorę mapki) Myślę także nad mapka de_rats_1337 Może zastąpić ją innym ratsem. Czekam na wasze propozycje i wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 wywal tez przerobke azteq i dodaj cos w stylu snow, czyli cos mniejszego ale prostego, nie za duzego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ile Moge 5 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Vernon ma rację. Azteq poleci, dodać jakieś fy_ Ratsa zamienić na np. rats_office coś takiego, bardzo fajna mapa I jeżeli chodzi o te 3 aimy, to ja mam propozycję zaczerpnąć z innego serwera, aim_map2, aim_map_hlo, aim_famas. 3 fajne mapy lubię je grać i jest naprawdę super Jeżeli chodzi o mapy i ranking to jest wszystko tak jak powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Tak jak mówiłam wczoraj, mamy de_lidl to czemu by nie dodać de_tesco? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ile Moge 5 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 To jest myśl! Tesco jak ja kocham tą mapę *.* Soot!!! Dodaj TESCO! To jest kot mapa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Oki Azteq wyleci @Ile moge @Shanel dodam Tesco będziecie razem chodzić na zakupy @Ile moge te aimy sie nie sprawdza większa ilość graczy woli coś z pokroju fy_....dlatego takie dodam mam juz 3 fajne wybrane @Shanell wyślij mi jeszcze raz linka do tej mapki Tesco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Póki co proponuję wywalić zbędne, które podano, a wgrać tylko kilka potrzebnych jak aim, zamienić ratsa. Map jest bardzo dużo można uszczuplić trochę pulę z tych, które się nie przyjmą, a potem wgrywać po jednej-dwóch na raz. Lidla bym zamienił na Tesco w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Dobra wywaliłem : de_dust2_long de_cpl_mill cs_militia de_dustall cs_skylight de_solitude de_dust2_2x2 de_nuke_2x2 de_cbble de_cpl_strike de_rats_1337 de_azteq W miejsce tych wywalonych dodałem nowe mapki (w tym 3 małe): cs_bikini de_17b_japan_v1 de_congo de_peanut de_predator de_rechport de_silentoperation de_suntower de_surreal_b1 de_the_office_rats_csz -----> tutaj macie przerobionego większego ratsa już nie będzie problemu z padaniem na początku rundy fy_abandoned_village_v1 fy_paintballarena fy_vacation2 Czekam jeszcze na link do pobrania mapki Tesco. @eiden7 na razie zostawię lidla jeśli częściej będzie grane Tesco to wtedy wywalę. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rappid.rs 2 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 1) de_dust2 , de_inferno , de_nuke , de_westwood , snow_fg2) de_train cs_office de_irakMoim zdaniem brakuje paru takich popularniejszych map :C np de_mirage , mapy na awp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi