P-ce 10 Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 de_alexandrade_kabul_32cs_italy_32 Sa grywalne wiec nie wiem czemu chcesz je wywalic. Jedynie co to mozna dodac de_westwood_mtk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Tak samo de_cpl_mill i de_historic_kitchen. Jak będziesz dłużej na serwie to się przekonasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 mapy do wywalenia: cs_shithouse cs_sproutsaim_a2_prisonyardfy_vacation2de_survivorde_tuscan (bo zauwazylem ze sa wgrane 2)de_eternalde_gyptde_the_office_rats_cszfy_extreamcsa co do nowych map:- jestem za dodaniem jakiegos powiekszonego westa- cs_assault_upc moze wymienic na tego bardziej rozbudowanego?- ewentualnie dodac jakiegos ciekawego aima (np. aim_headshot) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dodać aim_headshot, być może (wiem, że ta kwestia była już poruszana) awp_india Wywalić de_vertigo, de_cpl_mill, de_peanut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteelSeries 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 1.de_dust2 de_westwood de_inferno de_train de_nuke de_tuscan de_aztec de_dust2002 2. Wszystkie inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaaa 119 Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 dużego westa na spokojnie można dodać, bo jest to fajna mapa i też jest dużo graczy na niej. DD2002 to też jest fajna mapa także fajnie by było w nie zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 jestem za wymiana westa na eldorado i dodaniem lub zamiana za cos kabula (np. za azteca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Popieram Vernon'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ak^^misiek__47 9 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ja to bym myslal nad mapa cs_max jako malą mape jest bardzo dobra mapą nie wiem dlaczego jej nie ma na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi