Ganja*Mafia 5 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 1. Serwer: ZombieMod 2. Nick: >>Ganja*Mafia<<3. Imię: Sebastian4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak (lecz składka dla steam jest)8. Czas spędzony na forum: 4 godz 14min 11s czas nie jest za duży ale nie zostawiałem jak inni wlączonej strony żeby godz leciały 9. Opisać siebie: Sebastian mam 18 Lat słucham rapu, w wolny czas gram w C's Lubię zapach świeżej bryzy 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Gram już od jakiegoś czasu na tym servie nie widzę za często adminów na nim i często gracze łamią regulamin np: skanują , używają wspomagaczy , kultura .11. Linki do reklam: http://onlyshot.pl/viewtopic.php?p=3032#3032 http://elite-zoone.pl/viewtopic.php?p=112#112 http://rzeznia.eu/topic/144471-cs-classicpl/ http://cs-hax.com/topic/73997-cs-classicpl/ http://cs-tymbark.xaa.pl/viewtopic.php?p=331#33112. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Nagram Demko/Ss-y =Perm -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie-kick/mute-ban -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie-Kick-Ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrRemix007 21 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Jestem za okresem próbnym. Widzę go często na serwerze, reklamy są również. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lafiryndo 7 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Spoko, gościu ogarnięty, pomaga jak może. Jestem na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Nie łamie regulaminu? Z tego co zauważyłam konfliktowa osoba. Regulamin oczywiście że łamie. Jestem na NIE. @edit dokładam nieznajomość ortografii i wypowiadanie się we własnym podaniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganja*Mafia 5 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 miałem z graczem problem raz bo się wkurzali że każdego zabijam jak jestem zm więc stąd była spina a teraz jak wchodze na server pełen respekt 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Ganja*Mafia nie łamie regulaminu ,a jest na niego kilka skarg ,obrażanie i ucieczki z serwera , 5 postów na forum (...) , 5 sekund od wypowiedzi Ilonez ty już tu spamisz ,że jesteś dobrym graczem ,nie spełniasz wszystkich wymagań,jestem na NIE . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganja*Mafia 5 Opublikowano 28 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 jak weszłem na server skarg nie było ani nic jak zaczołem grać na serverze i byłem na mapce cały czas najlepszy to ludzie nagle wyzywali a jak admina nie było cały czas cisneli a jak ktoś mi wjedzie na rodziców to jasne że odpowiem coś Skan jest czasem przez przypadek np: używając knife blank automatycznie ZM przyciaga do sciany gdzie ktoś kampi i jest skan to nie był na pewno skan z premedytacją : jak się robisz coraz lepszy na sevie to ludzie cie wyzywają że hacki i tp a potem milutko moje zdanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agacia 68 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Wypowiadanie się w swoim podaniu ... Co prawda zgłasza osoby łamiące regulamin, ale nie jestem pewna czy jest dobrym materiałem na admina . Głos na nie za wypowiadanie się w swoim podaniu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Duże NIE - łamie regulamin - Obraża graczy - Obraża Admina + ucieczka z servera... - Nie umie uszanować decyzji admina. - Jest konfliktowy - Prawda zgłasza graczy na u@ ale sam nie jest leprzy. - Kilka razy rzucił pake na ostatniego żyjącego człowieka, SORRY NA ADMINA NA ADMINA 3LU!! -.- - Czas na forum - Wypowiadanie się w swoim podaniu. Edytowane 28 Marca 2014 przez CSC Daniel Kolor czerwony tylko dla administracji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Spr!Nt^^ 3 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Fakt Ganja nie jest idealny ale adminem jest akórat świetnym grałem z nim na nie jednym zm zawsze gdy on był był porządek razem z nim pełniiśmy funnkcję admina na jednym z ZM i spisywał się idealnie fakt nie powinien się wypowiadać we własnym podaniu to jest - ale moim zdaniem jest potrzebny admin i jestem za okresem próbnym 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Na nie -masz warna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 nie - wszystkie powody wymienił 3lu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Odpada Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi