es.cfg 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Imię : Grzesiek Nick: es.cfg Wiek : 24 Znajomość AMXX[(1/10) : 6 Mikrofon(tak/nie) : tak Składka(tak/nie) : nie Steam/NS : steam Kontakt:: gg3912360 Dlaczego ty? :: na serwerze gram bardzo dużo i zazwyczaj na waszym, gram czysto na steamie, w sporej ilości czasu kiedy gram nie ma admina żadnego, denerwuje mnie brudna gra, chcę pomóc. Ilość godzin przegranych na serwerze : nie mam godzinolicznika jednak sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 jestem na niee .. brak składki .. brak reklam .. no widac Cie na serwie no ale serwersam sie nie utrzyma i cos z cos : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
es.cfg 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 rozumiem. Jednak z drugiej strony osoby na ns atakują serwer z aim oraz wh. Sporo osób na tym cierpi dlatego są tez pustki wtedy gdy adminów brakuje. Nie przywykłem do opłacania serwerów, moj wkład to pomoc w porzadkach na nich. Tak czy siak nie wzbogacicie się na mnie a możecie zyskać porządek. Wybór zależy od was. Podkreślę że mam 24 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jedyne co mi przezkadza to skladka ;/ , ale dam ci szanse.Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Na tak, miły, ogarnięty, wiek, steam, tylko dorób reklamy ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Sory ale NIE, ponieważ:-składka-rekalmyI jeszcze jedno czemu ty nie masz płacić a ja tak, to troche niesprawiedliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 Jestem na tak. Wiek, mikro, amx. Na grze zawsze miły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
es.cfg 0 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 :-) ok dziękuję za glosy na tak :mrgreen: Reklamy byłbym w stanie zrobić jednak składka nie przejdzie. Zdaje sobie sprawę że sytuacja nie przejdzie dlatego zdrowych i wesołych ;)Administratora proszę o usunięcie wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Składkę mogę odpuścić ale reklamy już musisz zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi