CHarcik 1 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 1. Serwer: Oczywiście BF2 2. Nick: peGon3. Imię: Bartosz4. Wiek: 17 lat , w czerwcu 18 5. Znajomość Amxx(0/10): no tak 8/106. Mikrofon(Tak/Nie): Oczywiście , że TAK 7. Składka(Tak/Nie): TAK , w każdej chwili mogę zapłacić 8. Czas spędzony na forum: 8h , ale za każdym dniem nabijam godziny 9. Opisać siebie: Mam na imię Bartosz , chodzę do 2 klasy technikum. Lubię grać w piłkę nożna , piłkę ręczną , koszykówka , siatkówka i oczywiście w C.S 1.6. Jeśli chodzi o doświadczenie bycia Adminem jest duże , mam admina aktualnie na paru serwerach i niektórych z nich jestem Moderatorem Forum .10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: hmm , dlaczego ? , bywam często na serwerze , na razie jeszcze nie , ale mogę wam to na pewno zapewnić , że tak będzie i wiem , że Czity wchodzą Non-Stop , dlatego chciałbym temu za pobiec, żeby graczom ułatwić grę .11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Aim , SH " BAN PERMANENTNY" , WH " Robię SS`Y" jeśli byłby widoczny to od razu leci "PERM" z powodem " WallHack " -Gdy ktoś nadużywa micro; " KICK" lub ja już perfidnie nadużywa to " BAN NA 5min." -Nadużywa Kultury na serwerze; " BAN 5min. " jeśli gracz bardzo przesadza to " BAN NA 30min. "12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Niestety Ns :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Jestem na Nie ? ~Minimum 20 godzin gry na Serwerze http://www.gametracker.com/player/peGon/193.33.177.87:27051/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 No tak, 1 dzień na BF2 ale adma od razu nie dostaniesz, Nie I o czitach - widziałeś chociaż jednego? ostatnio bardzo rzadko jakiś odpał typu aim wlezie no może wh tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Przede wszystkim spełnij wymagania, potem złóż podanie.- Siwy, bo wyłapujemy wszystkich - wiodąc prym, czuję się zobowiązany to powiedzieć. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHarcik 1 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Ale wy czegoś nie rozumiecie grałem wcześnie na tym serwerze , a te godziny akurat na tym nick mam mało kojarzycie nick BuBu ?! , to właśnie ja , więc nie wiem , dlaczego się tak wypowiadacie , ale dobra poczekam z tym podaniem. Przepraszam , że się wypowiedziałem w swoim Temacie. Dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 gramy na jednym nicku,, na NIE -godziny na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Nie -wymagania -nie kojarzę Cię -wypowiadasz sie w swoim podaniu -aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 <strong class='bbc'>Automatycznie wygenerowana wiadomość.</strong><br />Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.<br /><br /><strong class='bbc'>Powód:</strong> Na NIE popraw aktywnosc na forum i na serwerze<br /><br />Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.<br /><br />Pozdrawiamy<br />Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi