demonologia 0 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Nick : DeMoNoLoGiALink do SSów : super jak by były :/ macie taki burdel w tym swoim serwie ze to bania mała ;/ mam waszego classicowego cs i niech mi ktos powie w ktorym folderze sa ss :/ odrazu mowie ze csstrike_polish nie mam kurwa :/Wycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_2:0:1144651003'[AMXBans] Twoje IP:[AMXBans] =======================================Serwer : cod 350Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=18239 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 cstrike / cstrike_polish http://forum.cs-classic.pl/topic/14733-problem-ze-znalezieniem-ss-czytaj/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demonologia 0 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 http://zapodaj.net/510cce293b49a.bmp.html widzisz gdzies tu ten folder? bo ja nie :/ ten wasz cs jest do dupy :/ nw czy wy to specjalnie robicie czy co. Bo nie ja pierwszy i nie ostatni mam taki problem. a co do twojego linku nie mam windowsa 7 tylko xp, wiec daj instrukcje dla win xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Nie tylko ty z niego korzystasz a inni łatwo znajdują screeny. Wygogluj sobie w necie jakiś poradnik jak znaleźć screeny ... bo to nie ja mam problem lecz ty. Screeny mają być do 24h inaczej możesz sie pożegnać z UB/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demonologia 0 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 siwy zajebiscie mi pomogleś z resztą nie tylko mi szukalem w necie poradnika ale jakoś zaden nie działa. najlepiej zwalic na gracza ze czituje a to wy macie cos nie tak skoro nie tylko ja mam ten problem, i w dupie mam ta waszą sieć, wiem ze gralem czysto a ze ssow nie ma nigdzie to juz nie moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 chłopcze, ale w folderze cs masz miliard katalogów? proste: wchodzisz w folder CS, a nawet jak nie chcesz tego robić to piękną opcją na komputerze 'wyszukaj' wpisz tam nazwę mapki i poczekaj, aż wyszuka Ci screeny. Po czym masz tam podaną ścieżkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demonologia 0 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 po pierwsze nie mów do mnie chłopcze a po drugie myślisz ze tak nie robiłem? szukałem też w ukrytych folderach i tez nie ma w dupie mam to. burdel macie tu i tyle. zebym to ja tylko miał taki problem... ale przed chwilą inna osoba miała to samo ale nie wy tylko potraficie gadac "Screeny mają być do 24h inaczej możesz sie pożegnać z UB" to i się pożegnam bo ss-ow nie ma typy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrBiToL z Ariki 4 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Miałem tak samo. Bużka ( -_-) mi pomógł i odbanował. Idż z tym do niego on pomoże. Tutaj się nie doczekasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Ja ci nie pomoge bo jak chyba że bym wlazł przez jakiś program na twój PC. Poradniki masz i nie skutkują? Nie ma sposobu żeby screeny ci zniknęły. Masz czas do jutra do 14:25. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czas minął Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi