`Popeye 88 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 1. Serwer: FFA 2. Nick: `Popeye3. Imię: Mateusz4. Wiek: 7 kwietnia 16 5. Znajomość Amxx(0/10): 7/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak ale nie używam 7. Czas spędzony na forum: 16h 35m 54s8. Opisać siebie: Mam na imie Mateusz, mam 16 lat, mieszkam w Płocku, interesuje się Siatkówką i lubie grać w Cs'a 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Jestem często na serverze i często grają odpały itp, a nie zawsze jest admin, więc bardzo mi zależy by zostać adminem i pomóc ogarniać aimerów itp .. 10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; aim=permentlny wh=ss'y -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie>kick>ban -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie>kick>ban11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Hmmm, chłopak umie rozpoznać gdy ktos gra nieczysto. Reaguje, daje znac na steam. Duzy plus mu za to. Gra dość często, bynajmniej ja widuje. Spełnia wymagania i posiada steama. Brakuje adminów. Jestem na TAK. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Ja jestem na tak, ale adminów jest chyba już dość dużo Powody za: - Steam - Ogarniasz(często pisze do mnie, że odpał na serwie i faktycznie dana osoba ma wh/aim etc. Po prostu wie jak odróżnić, wypatrzyć czita itd. DUŻY +) - +20h na serwerze Powody przeciw: brak Edytowane 30 Marca 2014 przez Andre. 27. Kolor czerwony jest dla Administracji. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Na tak Potrzebni admini Wiek Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Tak ogarnięty jest reszta powodów @up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Tak ! -wymagania -ogarnięty -aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 @up Przecież Ty go nawet nie znasz, bo grasz na innym serwerze xd. Czy ja wiem czy adminów brakuje, pewnie będzie grał w tych godzinach co będą wszyscy admini, bo tak jest zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Na tak - zgłasza mi cziterów - mało adminów - wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milord 41 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja jestem na nie . Czesto spamuje na steam ze gracze maja wh. gdzie to sa praktycznie zawsze czolowi gracze. jak mu sie odpisze ze ta osoba jest czysta to zaraz sie ze tak powiem bulwersuje na nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja jestem na nie . Czesto spamuje na steam ze gracze maja wh. gdzie to sa praktycznie zawsze czolowi gracze. jak mu sie odpisze ze ta osoba jest czysta to zaraz sie ze tak powiem bulwersuje na nie Hmmm, chłopak umie rozpoznać gdy ktos gra nieczysto. Reaguje, daje znac na steam. Duzy plus mu za to. Gra dość często, bynajmniej ja widuje. Spełnia wymagania i posiada steama. Brakuje adminów. Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Sprzeczność zdan. Jeżeli chodzi o "bulwers" nie miało to miejsca w moim przypadku. Kazdy sie uczy na blędach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja jestem na nie . Czesto spamuje na steam ze gracze maja wh. gdzie to sa praktycznie zawsze czolowi gracze. jak mu sie odpisze ze ta osoba jest czysta to zaraz sie ze tak powiem bulwersuje na nie Przepraszam że wypowiadam się w swoim podaniu,ale nie moge patrzeć na wypowiedz Milorda i jakoś sobie nie przypominam żebym sie bulwersował gdy mogłem sie pomylić w osądzeniu gracza o wh,gdy mi odpisales że gracz jest czysty którego wskazałem ci do sprawdzenia to nic nie odpisywałem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Na Tak -ogar -wymagania -mało adminów Na następny raz masz taką opcję jak Edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Moim zdaniem okres probny. Gracz ktory nie sprawia problemow, kolezenski. Spelnia wymagania. aktywny na forum A co do Patrioty Polaczekkkk napisal: @up Przecież Ty go nawet nie znasz, bo grasz na innym serwerze xd Jesli nie grasz na FFA kolego to sie tu nie wypowiadaj, Spamujesz nie majac pojecia o czym piszesz, bo nikogo nie znasz. Wypowiadasz sie w kazdym podaniu, za to powinnienes dostac warna od administracji. Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Wchodzę na FFa no i czasem widzę cie to masz + do tego wymagania + i wypowiedzi UP więc dasz rade Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Cały czas są przyjmowani admini, a ja w każdym podaniu widzę mało adminów. To ja czegoś nie rozumiem. Ja święty nie jestem też, bo mam pracę, nauka itd. W miarę moich możliwości staram się przebywać na serwerze i zawsze widzę Ziele, Kitola, Milorda. Dlatego wkur**a mnie takie gadanie, że nie ma adminów. Zrozumcie też to, że admin to człowiek i jak jest ładna pogoda w sobotę,piątek to nie będzie siedział przed kompem i adminował na serwerze gdzie pewnie gracze to większość w tym dniu to osoby które boją się wyjść z domu, nie mogą, są chore i mają czas na granie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi