GameMaster 0 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Nick :GameMasterLink do SSów :nie mam zapisanych w żadnym folderze nawet po dokladnej inspekcjiWycinek z konsoli(bez IP)* :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : GameMaster[AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.plSerwer :Call of Duty 193.33.176.64:27015Link do bana: Mały opis sytuacji: Jestem nowy na serwerze ponieważ kolega mnie zaprosił, graliśmy na serwerze call of duty... I tutaj zaczyna sie problem dostalem perka gdzie mam 1/1 szansy na zabicie ze scouta, noi 3/4 enemy team mialo perka gdzie sie respia na wrogim respie. Ok więc po pierwsze strzelalem w byle kogo na poczatku rundy(na glupiego farta trafie/nie trafie) noi tak zabilem, potem biegalem w kolko i strzelalem na "Pałe" aby być może trafić, 1-2 banie sie posypały noi dostałem bana za cheaty. Teraz dwie rzeczy po pierwsze, ukarać Pepka bo go dupa swędzi że go newbie na serwerze zabijał, a po drugie chciałbym dostać tego ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Jak wstawisz ss'y to dostaniesz UB a ukarać go nie ma za co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GameMaster 0 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Jak wstawisz ss'y to dostaniesz UB a ukarać go nie ma za co dobra fajnie pieknie... nigdzie ss'ow nie ma sprawdzilem kazdy folder w "Valve" i nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 No to nie będzie UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Mam już dość takich gadek - "Admin robił mi screeny ale ich nie mam w folderze" NIE MA SPOSOBU ŻEBYŚ ICH NIE MIAŁ. ZAWSZE SĄ CHYBA ŻE ADMIN WSTAWI TYLKO POWÓD BANA "Wstaw.... na cs-classic.pl" Masz 24h na wstawienie screenów jeżeli masz problem ze znalezieniem http://forum.cs-classic.pl/topic/14733-problem-ze-znalezieniem-ss-czytaj/ Natomiast jeżeli kryjesz a chcesz jeszcze raz pograć na CSC http://forum.cs-classic.pl/topic/15682-szansa-dla-zbanowanych/#entry91466 | 2 szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Czas minął - brak UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi