Ile Moge 5 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 1. Serwer: BF2 2. Nick: Ile Moge A.C.A.B3. Imię: Kamil4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): 50/508. Czas spędzony na forum: Codziennie, przeglądane, udzielam się i interesuje sprawami serwera, staram się pomóc i proponować coś nowego, co umili grę na tym serwerze 9. Opisać siebie: Lekko nerwowy, ale jestem wstanie się opanować. Koleżeński, towarzyski, jestem wstanie wysłuchać każdego, nie lekceważę tego co mówią inni, liczę się z opinią innych ludzi. Staram się pomóc każdemu jak tylko mogę, jeżeli są jakieś problemy staram się je rozwikłać bez żadnych większych konsekwencji. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Pomóc serwerowi, swoim doświadczeniem, często gdy nawet nie ma mnie na serwerze jestem dostępny na STEAM bądź jestem na forum, wystarczy napisał i zjawiam się na serwerze. Sądzę, że mogę troszkę ułatwić pracę innym adminom, żeby oni też mogli trochę pograć, a nie siedzieć tylko na SPEC'u patrząc na innych graczy 11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; AimBot/SpeedHack demko/HLTV i perm, WallHack ScreenShoot'y. Ewentualnie no recoil/antyflesh,antysmoke demko/ScreenShoot'y dla potwierdzenia tego. -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie/Kick/Ban 5/30/1/3 etc. -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie/ Ostrzeżenie (sam jestem czasem wybuchowy i nie będę wywalał za pierwszym razem od razu kogoś, tylko poleci ostrzeżenie) potem KICK/Ban 5/30/1/3 etc.12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): STEAM. Czekam na wypowiedzi pozytywne jak i negatywne, liczę się z każdym zdaniem Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RipekxPOMPA 1 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Myślę , że ta osoba pomoże na serwerze wprowadzać porządek , ponieważ często zdarzają się takie sytuacje , że nie ma kto zbanować cheatera , a właśnie Ile moge A.C.A.B. często jest na serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Na tak: -Ogarnięty -ponad 20H na serwerze -Miły 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Tak - okres próbny i postaraj się być bardziej aktywnym na forum -aktywność na serwerze + -miły , ogarnięty + -wymagania + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 dlaczego składka 50/50 ? Kup VIP i masz składke tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Na pewno się przyda. Wymagania odnośnie serwera spełnia na 100% + Steam, co zawsze jest plusem, a forum wystarczająco jak na admina.Poza tym osobiście dobrze spędzam czas na serwerze w jego towarzystwie, jak i nie mam z nim żadnym problemów poza zbyt częstym padaniem z jego strony.Plusy:- wiek- ogarnięty gracz- względna kultura- aktywność na serwerze- amx- umiejętności co do gry- zdrowe podejście.Minusy:- zawsze na forum może być lepiej (ale nie ma to większego znacznie, wg mnie).- za często myśli, że mam farta )Btw.Przez ostatni czas na pewno poprawił swoje zachowanie na serwerze, więc nie widzę problemu by dać okres próbny.PS. wyłącz to wh!Ode mnie na pewno na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 A więc tak: Na plusy: +Aktywność na serwerze +AMX Na minus: -Mała aktywność na forum -Był BAN za obrazę admina! Jestem za ewentualnym okresem próbnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ile Moge 5 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Jeżeli mogę wtrącić, Abart sprawa obrazy admina jest już skończona, jest już na czysto sytuacja więc nie widzę z mojej strony problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 jestem na TAK -dużo gra -ogarnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi