Maniak 114 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 1. Serwer: BF 2. Nick: Bruno3. Imię: Krystian4. Wiek: 16 w lipcu :soldier: 5. Znajomość Amxx(0/10):86. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Składka(Tak/Nie): tak8. Czas spędzony na forum:pare dni9. Opisać siebie: Lubie grać w cs, w pilkę nożna we wszystkie sporty drużynowe10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: chce pomóc w ogarnięciu serwera, przeczyścić go z osób łamiących regulamin.11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy;wh-demko/ss'y,,,aim- demko , sh - demko i PERM -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie, kick, ban 5-30 -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie ban 5-30 min12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non steam i steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ile Moge 5 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Gra, ogarnięty, przyda się na pewno. Widać, że chłopak ma pojęcie i pomimo wieku ogarnięty jest w 100% Próbny ZA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Tak samo jak senrox, chwile grasz ale ciebie więcej widze na serwie dlatego tak ale okres próbny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Na Tak Doświadczenie Aktywność na forum Aktywność na serwerze Wiek 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Z mojej strony:- 33 h przegrane- forum ogarnięte- na serwerze ostatnio widywałem.- Steam na plus- nie miałem problemów z Tobą.na minus:- nie graj z awp. ;x 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Na nie poniewaz ostatnio widzialem cie tylko raz a do tego adminow jest juz dosyc duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Szczeze mowiqc nie gram ostatnimi czasy tak jak kiedyś ale jestem codziennie i ciebie nigdy nie widziałem więc moje zdanie jest neutralne :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Jak na razie jest wystarczająco adminów wiec jestem na NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Z racji tego ze zwolniło sie miejsce i dużo grasz rano zostaniesz przyjęty na okres próbny 5 dni. Pisz mi na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi