bieberlOve[x] 0 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 http://www.youtube.com/watch?v=UpFPo8wTAp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Mh, nie dziwie się, że teraz wszyscy tego słuchają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Od dawna słucham. Nie oglądałam tego filmu z Magikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Mh, nie dziwie się, że teraz wszyscy tego słuchają.I Ty masz moderatora ? Chyba musisz się czegoś nauczyć... nie trzeba od razu do kogoś mieć wonty. Czasami to się rzygać chce na Twoje posty.Co do tematu... dobra nuta, mam ją na mp3 może od jakichś 4 miechów ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 A ja jej nie słyszałem,teraz posłuchałem i nie będę już jej słuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Słyszałem ją, ale nie w moim stylu....Wolę O.S.T.R. czy "cuś" takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rpk[*] 0 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 To zarąbista piosenka z moich czasów ,gdyby nie ten film o PFK nikt by o tym nawet nie słyszał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi