Diablox9 505 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Imię: Paweł Wiek: 15 (rocznikowo 16 ) Kontakt: PW/STEAM/GG Twój nick na TS3: Młody Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?: Nie mam spycjalnego powodu, poprostu często siedze na tsie i się chcę postarać o rangę. Kontakt z administracją: (w skali 1-10): 6/10 nie wiem jak to ocenic, z kryptonem dobrze sie dogaduje jak jest na tsie Ile czasu spędzasz na TS3: 3-4h dziennie, zależy od dni czasami więcej. Czy posiadasz admina na innym TS3?: Nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10): 8/10 Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Dobre doświadczenie, byłem raz R00T'em na tsie ^^ Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie): Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mucha 71 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Jestem na tak siedzie codziennie, ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dopóki na ts3 nie będzie średnio 5/6 użytkowników, nie dodam kolejnego admina. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi