CHarcik 1 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 W sobotę kupowałem vip`a , a wczoraj nw jakiś bug czy coś był , wchodzę jeszcze raz na serwer , a tu jestem bez vip`a , Dlaczego ? , to ja nw. Kupowałem go na SteamID. Prosił bym o szybki kontakt z Administratorem , Mam KOD w razie czego !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Ten sam błąd jest u mnie. Ostatnio Vip dobrze działał, a dziś już go nie ma, ale na pewno nie jest u wszystkich np. Enoo_Madzia nadal ma pozycje Vip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Widocznie wam Steam ID nie czyta ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 U mnie jest to bardzo możliwe ze względu na przeinstalowanie wczoraj całego systemu, i wiele sterowników, plików jeszcze nie wgrałem. Nie wiem jak się ma sytuacja co do peGona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHarcik 1 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 -_- co w takiej sytuacji mamy zrobić ? , bo ja już nie mam pomysłów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Spytaj się soot czy nic nie dodawał/robił Sprawdź czy tylko na tym serwerze występuję problem ze Steam ID (wpisz status w konsoli i sprawdź czy pokazuje Steam ID) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ile Moge 5 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 -_- Soot pisał wczoraj o tym z graczami i podejrzewaliśmy, że być może Ty coś robisz i dlatego nie ma VIP'a. Soot podobno nie ma dostępu do VIP'a tak przynajmniej twierdzi i wczoraj nie umieliśmy rozwiązać tej sytuacji, więc wysyłaliśmy ludzi aby do Ciebie pisali z myślą, że właśnie coś szperasz i chwilowo jest wyłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Nie nic nie usuwałem jedynie co to tylko dodałem admina "Ile moge" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Marca 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Jak wół ostatnio poprawiałem eidenowi admina i dodałem tam flagę "t", teraz ta flaga została usunięta.Lecimy dalej, Pan JJayMackenzie też kupił VIP'a na SID, choć w sklepiku jak wół jest napisane że admini nie mogą kupować VIP'ow bo nie będzie działać. To na tyle, tylko te dwie osoby mają dodanego admina i VIP'a na SID, jak widać eidenowi ktoś usunął flagę t, którą jakiś czas temu poprawiałem, a Pan Mackenzie kupił sobie VIP'a przez sklepik i dlatego mu nie działa. O reszcie nic nie wiem, nie tykałem serwera (a zwłaszcza users.ini). VIP'y są zapisywane w users.ini, eidenowi została usunięta flaga na VIP'a. Możliwe jest też że soot wgrał users.ini po dłuższym czasie na serwer, a w tym czasie ktoś kupił VIP'a, za co tez nie odpowiadam i nie jestem w stanie "z dupy" znaleźc takie osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 @peGon podaj mi swój sid. @peGon napisz mi na pw na co brales Vipa chodzi mi np: nick +haslo.....itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHarcik 1 Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 @Soot , tu masz steamID : STEAM_0:0:1846921936 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 @peGon masz vipa dodanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Mysle ze temat jest do zamknięcia. Jeżeli ktoś jeszcze ma problem z Vipem zapraszam na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi